Anonym bruker Skrevet 18. mars 2015 #1 Skrevet 18. mars 2015 Lurer på hvilken woksaus dere andre bruker? Og hvilke grønnsaker og kjøtt dere oftest bruker? Noen som vil dele en god oppskrift? Anonymous poster hash: bc4d0...ed9
MillaCamilla Skrevet 18. mars 2015 #2 Skrevet 18. mars 2015 Lager selv. En god dæsj soyasaus (0,5 dl?), 2 ss fishsauce, limeskvett (2-3), 1 ts agavesirup, finhakket chili, hvitløk og ingefær.
Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 18. mars 2015 #3 Skrevet 18. mars 2015 Bruker f.eks. østerssaus og soyasaus sammen, ellers er den som heter "Spring onion and oyster" veldig god! Gulrøtter, paprika, løk, babymais, bambusskudd, bønner, brokkoli - det vi har for hånden.
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2015 #4 Skrevet 18. mars 2015 Sweet and sour, sånn saus i pose. Og så bruker jeg frossen wok-blanding fra Findus... Anonymous poster hash: 2f2ae...e7a
frk Nilsen Skrevet 18. mars 2015 #5 Skrevet 18. mars 2015 Lager selv. En god dæsj soyasaus (0,5 dl?), 2 ss fishsauce, limeskvett (2-3), 1 ts agavesirup, finhakket chili, hvitløk og ingefær. Ca samme som den jeg lager, pleier å ha i sesamolje og finhakket koriander. Bruker også revet limeskall. Har du ikke fishsause så er ikke det noen krise. Agavesirup kan fint erstattes med honnig. Har du ikke flytende, smelt den litt i mikroen først.
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2015 #6 Skrevet 18. mars 2015 Til kylling har jeg i en dæsj soyasaus, en dæsj oystersaus og en dæsj sweet chili saus. Til biffstrimler er det glasset som hetes sesamketsjup veldig god. Jeg synes det sursøte glasset til uncle bens også er helt ok på en travel dag. Anonymous poster hash: e0b43...2e0
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2015 #7 Skrevet 18. mars 2015 Noen som har en god oppskrift på chop suey saus? :-) Anonymous poster hash: bc4d0...ed9
skjotta Skrevet 18. mars 2015 #8 Skrevet 18. mars 2015 Noen som har en god oppskrift på chop suey saus? :-) Anonymous poster hash: bc4d0...ed9 mama Sita 😀 Toro for kinamat.
LeTwinsA Skrevet 18. mars 2015 #9 Skrevet 18. mars 2015 Noen som har en god oppskrift på chop suey saus? :-) Anonymous poster hash: bc4d0...ed9 Jeg bruker 4 dl vann 4 ss mørk maizenna jevner ca 1-2 ss soyasaus ca 1 ss oystersaus ca 1 ss sesamolje 1 buljongterning eller fond 1 fedd hvitløk mariner kjøttet i soyasaus og brunt sukker
Anonym bruker Skrevet 18. mars 2015 #10 Skrevet 18. mars 2015 Jeg bruker ketjap sesam til både kylling og svin, synes den funker til det meste. Av grønnsaker kutter jeg opp det jeg har liggende, nå sist ble det kun gulrøtter og brokkoli. Var godt likevel. Anonymous poster hash: ae000...69a
Iiiiik Skrevet 18. mars 2015 #11 Skrevet 18. mars 2015 Lager selv. En god dæsj soyasaus (0,5 dl?), 2 ss fishsauce, limeskvett (2-3), 1 ts agavesirup, finhakket chili, hvitløk og ingefær. Ca samme som den jeg lager, pleier å ha i sesamolje og finhakket koriander. Bruker også revet limeskall. Har du ikke fishsause så er ikke det noen krise. Agavesirup kan fint erstattes med honnig. Har du ikke flytende, smelt den litt i mikroen først. Min er også ganske lik.
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 18. mars 2015 #12 Skrevet 18. mars 2015 (endret) http://www.matprat.no/oppskrifter/kos/woksaus-med-chili/ Denne er barnevennlig. Og de på pose smaker høgg. Endret 18. mars 2015 av Lektor Doppler med tillegg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå