Preggie Skrevet 6. mars 2015 #1 Skrevet 6. mars 2015 Datteren min blir tre år i helgen og jeg har bakt boller. Halvparten skal spises i morgen, halvparten på søndag. Hvordan ville dere gode husmødre oppbevart bollene? Fryse ned de til søndag og ha de vi skal spise i morgen i en pose? Takknemlig for svar!
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2015 #2 Skrevet 6. mars 2015 Ja og ja Anonymous poster hash: 9be14...a3a
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2015 #3 Skrevet 6. mars 2015 Frys de. Ta de opp og tin de. 200grader i 2-3 min. Smaker da nybakt. Anonymous poster hash: 77a0a...c26
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2015 #4 Skrevet 6. mars 2015 Fryse begge deler. Boller og rundstykker er mye bedre fryst og tint om de ikke skal spises samme dag. Selv etter en dag i pose blir de tørre. Anonymous poster hash: 3a1f9...d95
Anonym bruker Skrevet 6. mars 2015 #5 Skrevet 6. mars 2015 Frys og frys. Boller bakt dagen før er tørt å spise. Søt gjærbakst må være helt ferskt eller fryses. Anonymous poster hash: cb662...a95
Himmel og hav Skrevet 6. mars 2015 #6 Skrevet 6. mars 2015 Frys alle i kveld, og tin de etterhvert som de skal spises. Bollene blir helt som nystekte om du legger dem rett fra fryseren i stekepose og setter de i ovnen på 70 grader til de er gjennomlunka. Da får de ikke den litt tørre skorpa som man kan risikere når man tiner ved høyere varme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå