Gå til innhold

Hvordan oppbevare boller til i morgen og søndag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Datteren min blir tre år i helgen og jeg har bakt boller. Halvparten skal spises i morgen, halvparten på søndag. Hvordan ville dere gode husmødre oppbevart bollene? Fryse ned de til søndag og ha de vi skal spise i morgen i en pose?

 

Takknemlig for svar!

Fortsetter under...

Skrevet

Ja og ja



Anonymous poster hash: 9be14...a3a
Skrevet

Frys de. Ta de opp og tin de. 200grader i 2-3 min. Smaker da nybakt.

 

Anonymous poster hash: 77a0a...c26

Skrevet

Fryse begge deler. Boller og rundstykker er mye bedre fryst og tint om de ikke skal spises samme dag. Selv etter en dag i pose blir de tørre.

 

Anonymous poster hash: 3a1f9...d95

Skrevet

Frys og frys.

 

Boller bakt dagen før er tørt å spise. Søt gjærbakst må være helt ferskt eller fryses.

 

Anonymous poster hash: cb662...a95

Skrevet

Frys alle i kveld, og tin de etterhvert som de skal spises. Bollene blir helt som nystekte om du legger dem rett fra fryseren i stekepose og setter de i ovnen på 70 grader til de er gjennomlunka. Da får de ikke den litt tørre skorpa som man kan risikere når man tiner ved høyere varme.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...