Gå til innhold

Riskoker , brukes til annet enn ris?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fått en i gave, men vurdere å bytte den.

 

Anonymous poster hash: a0979...f4b

Skrevet

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Skrevet

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

Skrevet

Er det en "vanlig" riskoker, eller den fra Lékuè?



Anonymous poster hash: d77ef...74d
Skrevet

 

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

Hvorfor er ikke boil in bag ris skikkelig ris?

 

Anonymous poster hash: e3dce...9a1

Skrevet

 

 

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

Hvorfor er ikke boil in bag ris skikkelig ris?

 

Anonymous poster hash: e3dce...9a1

 

Har du noen gang smakt annen type ris før og kjent forskjellen selv?

 

Hurtigris smaker i min munn som luft og papp. Bare oppblåst stivelse i magen. Lite innholdsrikt sammenlignet med bedre typer ris.

 

Selv bruker vi brun naturris/råris fra Cascina belvedere.(Italia)

 

Bare for orienteringens skyld så er vi asiatere selv. Og ingen i min asiatiske familie spiser hurtigris, som er forbehandlet. Det er jo som å spise fast Food på Mc` ern... 

 

;-)

 

 

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

Skrevet

 

 

 

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

Hvorfor er ikke boil in bag ris skikkelig ris?

 

Anonymous poster hash: e3dce...9a1

 

Har du noen gang smakt annen type ris før og kjent forskjellen selv?

 

Hurtigris smaker i min munn som luft og papp. Bare oppblåst stivelse i magen. Lite innholdsrikt sammenlignet med bedre typer ris.

 

Selv bruker vi brun naturris/råris fra Cascina belvedere.(Italia)

 

Bare for orienteringens skyld så er vi asiatere selv. Og ingen i min asiatiske familie spiser hurtigris, som er forbehandlet. Det er jo som å spise fast Food på Mc` ern... 

 

;-)

 

 

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

 

 

Altså, bare for ordens skyld: Boil-in-bag-ris er ikke det samme som hurtigris... 

 

Anonymous poster hash: d77ef...74d

Skrevet

 

 

 

 

 

 

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

Hvorfor er ikke boil in bag ris skikkelig ris?

 

Anonymous poster hash: e3dce...9a1

Har du noen gang smakt annen type ris før og kjent forskjellen selv?

 

Hurtigris smaker i min munn som luft og papp. Bare oppblåst stivelse i magen. Lite innholdsrikt sammenlignet med bedre typer ris.

 

Selv bruker vi brun naturris/råris fra Cascina belvedere.(Italia)

 

Bare for orienteringens skyld så er vi asiatere selv. Og ingen i min asiatiske familie spiser hurtigris, som er forbehandlet. Det er jo som å spise fast Food på Mc` ern...

 

;-)

 

 

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

Jeg har da ikke sagt noe om hurtigris, det spiser ikke vi heller ;) Spiser Basmatiris.

Skrevet

Så noe senest i går med en liste over hva man kan bruke en riskoker til. Vi har ikke riskoker, så jeg klikket den ikke og husker ikke hvor jeg så det heller. Men du finner helt sikkert mange ideer hvis du googler det.

Skrevet

Beklager at formalitetene ikke var korrekt, for meg så er både boil in bag og hurtigris ikke bra, begge deler går hurtig og smaker luft :)

 

Men om du gjerne vil nyte den type ris, er samme for meg, jeg foretrekker bedre saker, bedre smak og næringsinnhold- selv om det tar lengre tid å tilberede. Derfor er det så kjekt med riskoker syns vi, bare å sette igang så slipper man å passe på kjelen.

 

I tillegg så er det enkelt å dampkoke grønnsaker, næringsstoffene skal visstnok være bedre ivaretatt ved å dampe, fremfor koking.

 

Lykke til HI :)

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

Skrevet

 

 

 

 

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

Hvorfor er ikke boil in bag ris skikkelig ris?

 

Anonymous poster hash: e3dce...9a1

 

Har du noen gang smakt annen type ris før og kjent forskjellen selv?

 

Hurtigris smaker i min munn som luft og papp. Bare oppblåst stivelse i magen. Lite innholdsrikt sammenlignet med bedre typer ris.

 

Selv bruker vi brun naturris/råris fra Cascina belvedere.(Italia)

 

Bare for orienteringens skyld så er vi asiatere selv. Og ingen i min asiatiske familie spiser hurtigris, som er forbehandlet. Det er jo som å spise fast Food på Mc` ern... 

 

;-)

 

 

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

 

 

Altså, bare for ordens skyld: Boil-in-bag-ris er ikke det samme som hurtigris... 

 

Anonymous poster hash: d77ef...74d

 

Boil-in-bag-ris kokes i 10-12min.

Ordentlig ris koker i 20-40 min

 

Det er stor forskjell på næringsinnholdet.

 

Anonymous poster hash: ee3af...3e6

Skrevet

Vår riskoker har en sånn slags rist man kan legge mat på og dampe det på den måten. Vi bruker ofte å legge laks der når risen er ferdig, så er den raskt ferdigdampet. Kan sikkert bruke den til grønnsaker etc også. Vi bruker vår riskoker mye, men det kommer jo an på hvor mye ris man spiser. 

Skrevet

Hahaha... er det DET den risten er til 😅😅 trodde den var til å sette bollen på.. men syntes nok den var litt liten

Skrevet

Vi ha det, og bruker det kun til å koke ris. Syns det smaker mye bedre, dessuten er det deilig å slippe og passe på risen mens det står til koking.

 

Anonymous poster hash: c7a77...9b7

Skrevet

 

 

 

 

 

Etter boil-in-bag kom, har jeg ikke sett nytten i det. Tar bare plass :) Tror ikke det er så mye annet man kan lage i den som ikke er lettere å lage på vanlig vis.

Ja, du kan f eks dampkoke grønnsaker og annen mat i den.

 

Og den er jo genial med tanke på å lage ris. Vi bruker vår hele tiden, men så bruker vi skikkelig ris da, og ikke boil in bag ris... :-P

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

Hvorfor er ikke boil in bag ris skikkelig ris?

 

Anonymous poster hash: e3dce...9a1

 

Har du noen gang smakt annen type ris før og kjent forskjellen selv?

 

Hurtigris smaker i min munn som luft og papp. Bare oppblåst stivelse i magen. Lite innholdsrikt sammenlignet med bedre typer ris.

 

Selv bruker vi brun naturris/råris fra Cascina belvedere.(Italia)

 

Bare for orienteringens skyld så er vi asiatere selv. Og ingen i min asiatiske familie spiser hurtigris, som er forbehandlet. Det er jo som å spise fast Food på Mc` ern... 

 

;-)

 

 

 

Anonymous poster hash: 54846...3e4

 

 

 

Altså, bare for ordens skyld: Boil-in-bag-ris er ikke det samme som hurtigris... 

 

Anonymous poster hash: d77ef...74d

 

Boil-in-bag-ris kokes i 10-12min.

Ordentlig ris koker i 20-40 min

 

Det er stor forskjell på næringsinnholdet.

 

Anonymous poster hash: ee3af...3e6

 

 

De boil-in-bag-posene vi har brukt før vi fikk vår riskoker (fra Lékuè) skulle koke i 20 minutter. 

 

Anonymous poster hash: d77ef...74d

Skrevet

Vi fikk riskoker til jul i fjor, og det er virkelig et genialt hjelpemiddel. Nydelig ris uten stress med røring og lav varme. Hadde aldri i verden byttet tilbake til å koke ris på gammelmetoden. 

Skrevet

Elsker riskokeren vår! Så lettvint og godt! Bare måle opp og så gjør den jobben, med perfekt resultat. Ble sulten bare ved tanken ^^ :-)

 

Anonymous poster hash: dbcee...0ca

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...