Anonym bruker Skrevet 12. februar 2015 #1 Skrevet 12. februar 2015 Smaker laktosefri kremfløte som vanlig fløte? Oppfører den seg som vanlig fløte i krem, kaker og mat? Anonymous poster hash: 5da36...1d8
Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 12. februar 2015 #2 Skrevet 12. februar 2015 Kjøper bare laktosefri fløte, jeg. Den er mer stabil i kaker, og lang holdbarhetstid! Trenger bare litt lenger tid på å piskes. Smaker like godt.
me_87 Skrevet 12. februar 2015 #3 Skrevet 12. februar 2015 Jeg har bare prøvd i lasagne men kjente ikke noe forskjell
Anonym bruker Skrevet 12. februar 2015 #4 Skrevet 12. februar 2015 Jeg syns den er mye bedre fordi den er så søt at man ikke trenger sukker:) Anonymous poster hash: 28e49...2e7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå