Gå til innhold

Dansk bakverk - "smørscones"


Anbefalte innlegg

Var i København nå nettopp, og spiste noen utrolig gode scones på et bakeri. Har prøvd å lage scones selv, men de jeg lager blir bare tørre og melete. De jeg spiste i Danmark var helt myke, utrolig rike på smak, og nesten som de var laget på "smørdeig", dvs helt annerledes enn andre scones jeg har smakt. Men det sto nå scones på lappen... Noen som har peiling, som vet om det er en bakerihemmelighet, eller om det er en spesiell type danske scones (og har ei oppskrift)? :)



Anonymous poster hash: c77e0...2f7
Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144198639-dansk-bakverk-sm%C3%B8rscones/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vanlige hvetescones som vi lager dem blir tørre og smuldrete, men de engelske te-scones er fulle av melk, smør og egg, og blir saftige i forhold.

 

Google oppskrift på engelske te-scones, så ser du, det er noe helt annet enn de norske sconesoppskriftene...



Anonymous poster hash: 2b7f1...647

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...