Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #1 Skrevet 6. februar 2015 Men sliter med tilbehøret.. Vi tenker poteter, men i hva slags "form".. Vi skal helsteke indrefileten (okse) og har kun en stekeovn.. Det kommer ti gjester, så trenger endel poteter.. Hvordan skal vi løse dette på best mulig måte? Jeg tenkte på potetstappe (hjemmelaget selvfølgelig), men blir det feil? Andre tips som da kan kombineres med at indrefileten må steke en stund i stekeovn og hvile i ca 15 minutter.. Trenger også tips til grønnsaker som kan passe til.. Skal ha soppsaus til Håper noen "hjemmekokker" der ute kan hjelpe oss!! Anonymous poster hash: 92f0d...61f
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #2 Skrevet 6. februar 2015 Søtpotetmos, asparges og bakte tomater! Anonymous poster hash: 6609b...28e
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #3 Skrevet 6. februar 2015 Tusen takk for svar.. Men har skrelt og gjort istand masse poteter, så må få brukt disse.. HI Anonymous poster hash: 92f0d...61f
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #4 Skrevet 6. februar 2015 Potetmos er også nydelig! Med godt smør, litt rømme, salt og pepper..Mmmm:) Anonymous poster hash: 6609b...28e
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #6 Skrevet 6. februar 2015 Har du varmluftsovn? Kok potetene halvveis.. Hell av og la de stå og dampe av seg litt.. Ha over olje og godt krydder! Legg i en langpanne som du setter nederst i ovnen.. Biffen kan stå lenger opp! Når kjøttet er ferdig og skal ligge og hvile litt (pakk det inn i folie og et håndkle, så holder det seg varmt), så guffer du opp stekepanne på 250-300 grader + grillen.. Da blir potetene fantastisk gode opp crispy! Pass på at de ikke blir brent! Anonymous poster hash: f843c...414
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #7 Skrevet 6. februar 2015 Jeg synes potetmos (en skikkelig god en) er utrolig godt faktisk Anonymous poster hash: faeee...a91
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #8 Skrevet 6. februar 2015 Hasselbackpoteter!! mmmm!! Anonymous poster hash: 53396...c66
Gjest Gul stjerne Skrevet 6. februar 2015 #9 Skrevet 6. februar 2015 Kjøttet kan jo godt hvile seg mye lenger, bare å pakke det inn og det blir enda bedre. Og da kan du jo lage akkurat de potetene du vil. Selv er jeg et barn av 80 tallet og elsker fløtegratinerte poteter.
holahopp Skrevet 6. februar 2015 #10 Skrevet 6. februar 2015 Fløtepoteter men kok de i gryte først med løken og hvitløk til de er møre. For da kan du bare gratineres de med ost i ovnene mens biffen hviler.
vetra Skrevet 6. februar 2015 #11 Skrevet 6. februar 2015 Fløtegratinerte poteter kan stekes flere timer i forveien. Etter biffen er ute av ovnen kan du ha på ost på potetene og gratinerte de ferdig.
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2015 #12 Skrevet 6. februar 2015 Fløtegratinerte. Du kan bare kutte de opp og koke de i fløten, og så heller du det i form og strør over ost etterpå for så å gratinere det i ovnen. Da trenger de ikke å stå lenge i ovnen Anonymous poster hash: 05d09...06c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå