Gå til innhold

Mars-jenter


J'espere

Anbefalte innlegg

Hei FPCO, godt å høre at alt står bra til meg deg også! Er litt skummelt når det blir helt stille ☺️ Masse lykke til i morgen, skjønner godt at det er skummelt med oul, jeg var også ganske stresset før den! Men godt at dere klarer å glede dere, det er jo så koselig hvis man klarer å kose seg med graviditeten og magen som vokser 😍 du får gi rapport etter dere har vært og sett på nurket!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi venter en liten jente, alt så bra ut Veldig lykkelig nå!

Weeeeeeeeeee hurraaaaa gratulerer med prinsesse i magen <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hi hi så gøy!! Veldig koselig når det kjennes utenpå! Og så tidlig også! 😊 jeg kjente det utenpå først for et par uker siden! Fikk mannen din også kjent det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hi hi så gøy!! Veldig koselig når det kjennes utenpå! Og så tidlig også! 😊 jeg kjente det utenpå først for et par uker siden! Fikk mannen din også kjent det?

Nope, det var bare 4-5 spark, jeg rakk å kjenne de siste. Ingen andre hjemme. I dag er hun rolig foreløpig. Det var tidlig ja, tror hun sparket maks riktig, de fleste bevegelsene er mye svakere. Men utrolig koselig:-) Har du funnet ut hva dere får enda?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært på en ul etter den ordinære men fortsatt ikke funnet det ut 😀 Har begynt å innstille meg på at vi kanskje ikke får vite det før den kommer.. Blir litt vanskeligere å planlegge mht navn etc, men på en måte litt koselig ikke å vite også 💞 vi var på baby shop i dag og så på vogner .. Mye å velge mellom, blir nesten litt svimmel! Men nå har vi bestemt oss for å prøve å kjøpe en brukt på finn. Uansett lenge til ennå. Fant ut at det var fire måneder til termin i går 😁

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter!

Nå er det virkelig på tide at jeg presenterer meg for dere. Jeg har fulgt dere hele veien, for jeg er mars-jente selv.

 

Jeg hører til Porsgrunn, hadde uttak 13.mars og innsett 16.mars.

Fikk positiv test 6 dager før testdato, og ble livredd for kjemisk. Men det var ikke kjemisk...

 

Dette var 4.forsøk. Har aldri fått noe på frys. Vet ikke hva som er galt med oss, for de finner ikke noe feil. Ble gravid på 1. ivf-forsøk, men da ble det konstatert BO på ul i uke 7. Så tidlig UL var rimelig nervepirrende denne gangen.

 

Hr vært på 3 ul etter det; uke 9 (pga blødning) uke 12+6 ( for å se at det fortsatt var ok etter at jeg sluttet på prednisolon og fragmin), og oul i uke 17+5. Der så de en frisk gutt :-)

 

De beholdt ivf-termin på 7.desember.

 

Jeg vet jeg burde gitt meg til kjenne før, men jeg turte ikke til å begynne med. Var så kjipt å melde seg ut når det ikke gikk bra. Var jo sånn det første forsøket. De to midterste forsøkene var jeg egentlig ikke med i en månedsgruppe, jeg hadde ikke trua. Og når det faktisk så ut til å vare en stund, turte jeg iallfall ikke, var redd for å jinxe gruppa - det kunne jo ikke stemme at det skulle gå bra med så mange i samme gruppe!

 

Så jeg har fulgt med i skjul. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har delt alle deres tanker og bekymringer. Det har vært som å lese mine egne tanker så mange ganger. Det har vært en så god støtte for meg å følge dere. Jeg er lei for at jeg ikke har bidratt selv. Kanskje jeg kan endre på dette nå?

 

Jeg har passert en milepæl i dag. Er 23+1 I dag, og har for første gang handlet litt klær til babyen. Det var faktisk pga noe du sa, Embi, (tror jeg), det med å ha iallfall ett antrekk klart uansett hvordan det går... Jeg gråt da jeg gikk ut av butikken fordi jeg var så glad og samtidig var det så uvirkelig.

Jeg tør ikke tro på dette enda, men jeg tør å tro at jeg er gravid. Jeg kjenner spark hver dag. Jeg og jordmor har snakket om tilknytningsvansker, og at det kan være skadelig for relasjonsbyggingen å bekymre seg for mye. Men det er jo helt naturlig at vi holder tilbake.

Vi har bare prøvd i 3 år til sammen, halvparten av tiden på egen hånd. Det verste som har skjedd er BO. Så veien min har ikke vært så ille, selv om det har vært veldig tungt til tider.

 

Ellers er jeg 34 år, gift med en på 40. Har vært sammen i 10 år, ingen av oss har barn fra før. Vi bor i Vestfold.

 

Håper dere vil tilgi snikingen min...

 

❤❤❤

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei elibjo og velkommen til mars jentene.

Jeg er vel den som følger gruppa uten å være gravid men føler meg så "hjemme" her.

Men jeg ønsker deg nå velkommen allikevel for jeg føler det er litt min gruppe og...

Hva er BO egentlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Tinkerbell :-)

Følger spent med på reisen din nå, altså!

 

BO = blighted ovum. En graviditet uten fosteranlegg. Man får positiv test, får alle symptomer, fostersekken vokser, men det er ikke noe foster der. Folk kan å helt til oul uten å oppdage dette... Men det er vel heller sjelden.

Hos meg ble det altså oppdaget på ul i uke 7+2. Dette var 20.desember 2013. Siste fredagen før jul. Legen kunne ikke si helt sikkert at det ikke var noe, så jeg måtte komme på ny ul etter juleferien. Det ble en spesiell jul... Jeg var sikker på at det ikke var håp, så jeg begynte å sørge. Og det var i grunn helt riktig. Symptomene avtok i løpet av ferien, men på ul i uke 9+3 hadde faktisk fostersekken vokst. Men nå kunne de si med sikkerhet at det ikke var fosteranlegg der.

Så jeg fikk valget mellom å ta tabletter, eller å vente og la kroppen ordneopp selv. Jeg valgte det siste, da det ble sagt at dette var best for kroppen. Så jeg skulle si ifra om det ikke skjedde noe på to uker.

To uker gikk, men jeg ville vente litt til. Så i uke 11+4/5 begynte jeg å blø en natt. Det er det vondeste jeg har vært med på. Jeg hadde rier. Og blødde MYE. To netter på rad var det sånn. Voldsomme smerter og styrtblødninger. Så var jeg på ul for å sjekke, og der så de at jeg hadde litt mer blod der, men sa at det ville komme ut ved neste mens.

Så vi dro på hytta påfølgende helg. Dårlig idé. For dette skjedde jo igjen. Det var ikke morsomt på utedo i 7 minusgrader...

 

Så det var en kjip og smertefull opplevelse. Men det var jo ikke noe foster der, så aller mest følte jeg meg lurt av min egen kropp. Og føler i grunn ikke at jeg har mistet.

 

Jaja, sånn var det. Beklager detaljer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei Elibjo😊 velkommen!

 

Lurt av sin egen kropp-følelsen kjenner jeg godt igjen! Ikke noe moro...

Men godt at det har gått bra så langt😊 da håper vi at vi alle kommer helt i mål denne gangen❤️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åja, æsj.. Jeg måtte på sjekk når jeg var i uke 11 i 2014 siden jeg hadde litt blodig utflod.. Da viste det seg at jeg ikke hadde noe embryo med hjertebank.... De sa den nok ikke hadde vokst mer enn til uke 7 så jeg hadde gått med det lenge dødt.

Jeg følte livet raste.... Hvorfor bli gravid så fort og så miste...følte alt var urettferdig.

Jeg valgte å ta tabl for å sette igang med en gang..de anbefalte ikke utskrapning.

Og som du sier det er vondt...rier og for ikke å snakke om etter riene...hjelpes ass... Jeg mistet 11 mai så 17 mai ble lite morsom...men jeg vil tippe jula er værre...føler med deg, godt du er gravid igjen.

 

Takk for at du følger reisen min....jeg må si at jeg fortsatt føler livet er urettferdig...men jeg håper ED er veien for at jeg skal lykkes.....men er redd jeg aldri vil lykkes....jeg tror jeg vil bli enda mer knust om det ikke går....men vet man kanskje må ha flere forsøk...det er bare å børste av seg og starte på nytt....men det er litt av en psykisk påkjenning....det er tøft og tungt mange ganger... Og høre alle de teite såkalte oppmuntringene....ikke gi opp, det er fortsatt en sjanse selv om du blør, ikke tenk så mye, du må være positiv uuuvæææææ noen ganger har jeg bare lyst til å skrike...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei og velkommen Elibjo! Det er selvfølgelig bare koselig at du har fulgt med på oss! 💕 Og så morsomt at vi hadde samme dato innsett og termin! Vi har alle hver våre unike historier, det har vært en utrolig støtte for meg å ha disse oppegående og bra damene ved min side i denne tøffe men spennende tiden! Håper du blir værende her hos oss, blir spennende å følge med på hvordan det går med deg også! 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med dere jenter? Jeg har nå startet å planlegge innkjøp av barnevogn.. Lite visste jeg om at det var så mye å velge i! Og at dette tydeligvis er et blodseriøst valg vi står ovenfor! Jeg vet jo nå mer om forskjellige barnevogner enn jeg gjør om bilen vår! det store spørsmålet er om man skal gå for en liten lett en, eller en litt større. Leser tester og anmeldelser til det svir i øynene 😄

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi arver vogn av søsteren min. Og det er jeg virkelig glad for! Kjenner at jeg hadde hatt enorme problemer med å skulle velge... Nå slipper jeg jo det :-)

Vi får en Emmaljunga Duo Edge. Ja, litt stor og tung, men alt annet er bra. Og det at den er stor og tung gjør den også veldig stødig og trygg. Så jeg er ikke bekymra for det.

Skaffer nok en type joggevogn etterhvert, som er lettere å håndtere, manøvrere, transportere osv, greit å ha med seg rundt når barnet er litt større.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så greit å arve! Jeg er usikker på om vi skal kjøpe ny eller brukt (på Finn), men heller mot ny vogn - noen fordeler må det være å få barn i midten av 30-årene, økonomien er hvertfall såpass at vi kan koste på oss det ☺️👍🏻 Tror vi også skal kjøpe Emmaljunga, antakelig Mondial Duo. Den går bak i vår lille alfa så lenge vi tar av to hjul, uansett kommer jeg nok til å ta mye t-banen når jeg er i permisjon så det blir ikke inn og ut av bil flere ganger om dagen uansett! Vi tenkte også det at vi evt får kjøpe en joggevogn etterhvert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi arvet vogna til svogeren/svigerinna mi i fjor. Trehjuling, ikke det jeg hadde kjøpt selv da jeg føler de er lette å tippe, men som en start så er det jo helt supert å arve😊 jeg har virkelig ikke snøring når det kommer til vogn, men tipper man blir både vant til og fornøyd med det meste så lenge man kan trille med seg småtten utenfor huset. Mye man skal lese seg opp på og mange eksperter som vil bli hørt når det kommer til barneutstyr, føler det er lett å gå seg vill! Vi er ca siste av alle til å få barn (bank i bordet og alt går bra nå og alt det der!!!) så vi arver mer enn gjerne alt vi kan😊👍 i fjor ville vi ha alt klart for å slippe styret med å shoppe med tre små, men i år tar vi innkjøpene når vi ser et levende bevis og satser på at det går bra. Ikke lett å vite hva man trenger fra dag en heller! Føler jeg har mye erfaring med barn, men blir plutselig helt blank når det kommer til alt som trengs😱

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter avbrutt forsøk i juni, har vi fått nytt forsøk i oktober. Hadde marsspiren klamret seg fast hadde vi vært godt over halvveis nå, og nesten ferdig når vi får starte opp igjen. Satser på at tiden går fort.

Masse lykke til med innkjøp av vogner og annet utstyr, og siste halvdel av svangerskapene deres

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei 83-jenta, koselig å høre fra deg! Trist at dere måtte avbryte juni-forsøket!! Forhåpentligvis går tiden fort til oktober.. Tøffe tak dette her, håper det er deres tur neste gang!

 

Embi, Vi er også de siste som får barn, og får arve noe, men vi er såpass sent ute at mange allerede har kvittet seg med ting.. Skjønner godt at dere vil ha et levende bevis før dere gjør storinnkjøpene, særlig når dere allerede har en del ting ..jeg tenker også at jeg ikke skal kjøpe mer enn absolutt nødvendig . Mye kan vi kjøpe etterhvert også får vi sikkert litt gaver etc også! ☺️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg heier på deg 83jenta!😉 og heier på tiden, måtte den bare gå superfort nå!

Det er vondt når termindatoer kommer og går og man selv føler at man sitter fast på dette venterommet hvor lyset er slått av og alle har gått hjem som J'espere så riktig beskrev det i våres. Håper inderlig at oktober er lykkemnd for dere! Og at dere sitter på nyåret og kikker på barnevogner ❤️ Både du og Tinkerbell!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff ja røft å måtte forholde seg til andres graviditeter og terminer når det egentlig burde vært ens egen tur! 😞😞😞

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...