Gå til innhold

hva er sukrinmelis? er det erstatning for melis?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Melis uten karbohydrater. Sukrin er en annen naturlig søtning, som ikke har karber.

NB Både vanlig sukrin og sukrinmelis har en isende smak. Velg heller sukringold, den iser ikke så mye.

Selges på rema og helsekost. Større matvarebutikker.



Anonymous poster hash: 04ffc...0e5

 

Melis uten karbohydrater. Sukrin er en annen naturlig søtning, som ikke har karber.

NB Både vanlig sukrin og sukrinmelis har en isende smak. Velg heller sukringold, den iser ikke så mye.

Selges på rema og helsekost. Større matvarebutikker.

 

Anonymous poster hash: 04ffc...0e5

Sukrin er ikke naturlig søtning.

 

Anonymous poster hash: 6a8c4...f12

Annonse

 

Melis uten karbohydrater. Sukrin er en annen naturlig søtning, som ikke har karber.

NB Både vanlig sukrin og sukrinmelis har en isende smak. Velg heller sukringold, den iser ikke så mye.

Selges på rema og helsekost. Større matvarebutikker.

 

Anonymous poster hash: 04ffc...0e5

Sukrin er ikke naturlig søtning.

 

Anonymous poster hash: 6a8c4...f12

 

Så hva er det motsatte av kunstig søtning? 

 

Anonymous poster hash: 04ffc...0e5

Sukrin er kunstig søtning, f.eks stevia og rørsukker er naturlig søtning.

 

Anonymous poster hash: 9459f...f38

nsker du å redusere sukkerforbruket ditt, men vil unngå kunstige søtstoffer?

Da er Sukrin et godt alternativ.

  • Null kalorier
  • Skader ikke tennene
  • Smaker og ser ut som sukker
  • 100% naturlig – finnes i bl.a. frukt
  • Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)
  • Virker som antioksidant i kroppen
øtt uten kalorier og karbohydrater

Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Sukrin inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen med god samvittighet.

Ingen blodsukkerstigning – null GI

Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen. Ved å kombinere Sukrin med FiberFin og mandelmel kan du oppnå enda lavere blodsukkerbelastning på maten du spiser.  Sukrin kan ha en gunstig effekt ved ADHD og candidadiett.

100% trygt og naturlig

Undersøkelser viser at 94% av alle nordmenn er opptatt av å begrense sitt sukkerinntak. Samtidig er mange skeptiske til de kunstige søtstoffene. Sukrin er et 100 % naturlig produkt uten tilsetningstoffer, basert på sukkeralkoholet Erythritol. Erythritol finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp.

Sukrin blir framstilt ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt tryg å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.

 

 

Anonymous poster hash: 04ffc...0e5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...