Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #1 Skrevet 27. januar 2015 ? Anonymous poster hash: 6658c...51e
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #2 Skrevet 27. januar 2015 Kondensert melk kanskje. Anonymous poster hash: 5315b...711
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #3 Skrevet 27. januar 2015 Det har jeg faktisk, etter et feilkjøp i jula. Så den kan brukes? Anonymous poster hash: 6658c...51e
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #4 Skrevet 27. januar 2015 Jeg TROR det så det på masterchef australia. Anonymous poster hash: 5315b...711
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #5 Skrevet 27. januar 2015 Dib altså, man kan få de mest utrolige tips på bare få minutter! Anonymous poster hash: 399f8...209
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #6 Skrevet 27. januar 2015 jeg har brukt olje tidligere Anonymous poster hash: 06da2...520
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #7 Skrevet 27. januar 2015 Da prøver jeg med kondensert melk først To be continued Anonymous poster hash: 6658c...51e
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #8 Skrevet 27. januar 2015 Yoghurt naturell fungerer også. Eller kulturmelk. Bare vær obs på at det er lurt å ta vekk litt av meieriproduktet før du dypper i paneringen, slik at det ikke er for tykt lag av meieriprodukt på utsiden. Hvis ikke kan det hende det ikke blir så sprøtt som man ønsker. Anonymous poster hash: 8b9ec...59d
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #9 Skrevet 27. januar 2015 Da har jeg tatt en prøverunde og det fungerte faktisk ganske greit. Ikke like sprøtt som der pleier å være, men smaken var veldig god da slipper jeg å dra på butikken Anonymous poster hash: 6658c...51e
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2015 #10 Skrevet 27. januar 2015 Når jeg lager dypper jeg bare rett i kavring. Før brukte jeg egg, men en gang da jeg var tom for egg prøvde jeg uten og synes det ble like godt! Kyllingen er jo litt "slimete" uansett, så kavringen satt godt på. Anonymous poster hash: a4536...b68
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå