Gå til innhold

Skal panere kylling, men har ikke egg. Kan jeg bruke noe annet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Yoghurt naturell fungerer også. Eller kulturmelk. Bare vær obs på at det er lurt å ta vekk litt av meieriproduktet før du dypper i paneringen, slik at det ikke er for tykt lag av meieriprodukt på utsiden. Hvis ikke kan det hende det ikke blir så sprøtt som man ønsker.

 

Anonymous poster hash: 8b9ec...59d

Da har jeg tatt en prøverunde og det fungerte faktisk ganske greit. Ikke like sprøtt som der pleier å være, men smaken var veldig god :) da slipper jeg å dra på butikken :)

 

Anonymous poster hash: 6658c...51e

Når jeg lager dypper jeg bare rett i kavring. Før brukte jeg egg, men en gang da jeg var tom for egg prøvde jeg uten og synes det ble like godt! Kyllingen er jo litt "slimete" uansett, så kavringen satt godt på.

 

Anonymous poster hash: a4536...b68

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...