Gå til innhold

Bare mitt brød som blir TØRT etter å ha vært fryst og tint?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har ferdig oppskjært brød da.. Kan det ha noe å si? Forventer ikke ferskt men det er rå-tørt ;-/

 

Anonymous poster hash: 026e2...c69

Fortsetter under...

Skrevet

Har skåret opp brødet jeg også, men det virker alltid helt ferskt. Legger du det i fryseren med en gang du kommer fra butikken? Hvordan tiner du det? Kanskje det er typen brød du kjøper som blir slik etter frysing? Hva med å prøve en annen type?

Skrevet

Ja husker ikke typen -kjøper forskjellig hver gang :P

Men leger de rett i fryseren og tiner de bare i en plastpose over natta.. Hva slags brød kjøper du da?:)

 

Anonymous poster hash: 026e2...c69

Skrevet

Brød blir tørt av å bli oppbevart kaldt. Det er ikke noe du kan gjøre med det.



Anonymous poster hash: 5381e...05b
Skrevet

Jeg vet ikke hvordan det ville vært å bare tine det - jeg rister alltid skivene. Merker i hvert fall ikke noe da 😊

Skrevet

Ahh ;-/ er bare ettåringen her i hus som liker brød omtrent og hun spiser liksom ikke opp et brød på 2 dager ;) men hvis det blir så tørt uansett så får jeg slutte med å fryse det .. HI

 

Anonymous poster hash: 026e2...c69

Annonse

Skrevet

Har hørt at det blir mye tørrere om du fryser det ned i brødposen. Jeg fryser det alltid ned i brødposer, tiner de på benken i disse posene som er lukket. Brødene blir ikke tørre (bruker speltbrød fra rema, kan jo være merket har noe å si)



Anonymous poster hash: df5a4...d6d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...