Anonym bruker Skrevet 23. januar 2015 #1 Skrevet 23. januar 2015 Har ferdig oppskjært brød da.. Kan det ha noe å si? Forventer ikke ferskt men det er rå-tørt ;-/ Anonymous poster hash: 026e2...c69
Elsker livet Skrevet 23. januar 2015 #2 Skrevet 23. januar 2015 Har skåret opp brødet jeg også, men det virker alltid helt ferskt. Legger du det i fryseren med en gang du kommer fra butikken? Hvordan tiner du det? Kanskje det er typen brød du kjøper som blir slik etter frysing? Hva med å prøve en annen type?
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2015 #3 Skrevet 23. januar 2015 Ja husker ikke typen -kjøper forskjellig hver gang Men leger de rett i fryseren og tiner de bare i en plastpose over natta.. Hva slags brød kjøper du da? Anonymous poster hash: 026e2...c69
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2015 #4 Skrevet 23. januar 2015 Brød blir tørt av å bli oppbevart kaldt. Det er ikke noe du kan gjøre med det. Anonymous poster hash: 5381e...05b
Småen100 Skrevet 23. januar 2015 #5 Skrevet 23. januar 2015 Jeg vet ikke hvordan det ville vært å bare tine det - jeg rister alltid skivene. Merker i hvert fall ikke noe da 😊
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2015 #6 Skrevet 23. januar 2015 Ahh ;-/ er bare ettåringen her i hus som liker brød omtrent og hun spiser liksom ikke opp et brød på 2 dager men hvis det blir så tørt uansett så får jeg slutte med å fryse det .. HI Anonymous poster hash: 026e2...c69
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2015 #7 Skrevet 23. januar 2015 Har hørt at det blir mye tørrere om du fryser det ned i brødposen. Jeg fryser det alltid ned i brødposer, tiner de på benken i disse posene som er lukket. Brødene blir ikke tørre (bruker speltbrød fra rema, kan jo være merket har noe å si) Anonymous poster hash: df5a4...d6d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå