Anonym bruker Skrevet 12. januar 2015 #1 Skrevet 12. januar 2015 Håper å nå noen med bedre kokeskillz enn meg Julas fenålår begynner å bli oppspist, men det er jo et stort kjøttbein igjen. Lurer på om det kan brukes til å koke kraft til lapskaus av? Og om krafta evt. kan fryses, hvor lenge? Anonymous poster hash: 00179...875
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2015 #2 Skrevet 12. januar 2015 Det går fint ja. Fenalår er jo på mange måter det samme som pinnekjøtt. Vet ikke helt hvor lenge det tåler å ligge i fryseren, 6 mnd kanskje. Kommer an på hvor mye kjøtt/fett som er igjen på beinet Anonymous poster hash: 34d50...190
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2015 #3 Skrevet 12. januar 2015 Ja, såklart! Det blir kjempegod kraft, perfekt til ertesuppe! Plukk rent benet når det har trukket en stund og la benet trekke over natten. Frys ned kjøtt og kraft i porsjoner eller ha det i kjøleskapet i en ukes tid. Har du en klunk eddik i vannet hjelper det også til å trekke ut mineraler og annen god næring fra benet Anonymous poster hash: af514...b96
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2015 #4 Skrevet 12. januar 2015 Takk for tips. Da blir det kraftkoking i natt. Anonymous poster hash: 00179...875
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå