Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis okseseteken er gjennomstekt vil vel (farlige) bakterier (som KAN finnes) i steken være borte. 

 

Men kniven ble brukt til å skjære i rå stek også bruker du den på den stekte etterpå? Jeg vet ikke hvor sannsynlig det kan være at bakterier sitter igjen på kniven... Og hvor sannsynlig for at det skader den lille i magen din. Helt ærlig så tror jeg ikke at jeg hadde bekymret meg så mye for det altså. 

 

(Hadde noen sagt noe til meg om det hadde jeg tenkt over det, men hvis det hadde skjedd meg hadde jeg faktisk ikke tenkt noe over det? ) 

 

Går nok helt fint :-) 

Tenker du på at deler av steken er rosa eller ikke gjennomstekt, og så skjæres hele steken med samme kniv? 

Det hadde jeg ikke bekymret meg for :) Sjansen for at det er farlige bakterier der er i utgangspunktet veldig liten. I tillegg er steken stekt, og varm, og kniven er varm etter å ha skjært gjennom kjøttet. 

Dessuten er faren for farlige bakterier inni et kjøttstykke veldig liten, i forhold til f.eks kjøttdeig, som er kvernet og hvor alle deler av kjøttet kommer i kontakt med luft og bakterier. 

 

Som sagt, jeg ville ikke ha tenkt over det, og har selv spist stek hvor deler har vært både rødt og rosa og skjært med samme kniv, mens jeg spiste de gjennomstekte bitene. 



Anonymous poster hash: 3aef2...54d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...