Gå til innhold

Kenwood major hopper på benken


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk denne til jul. Prøver den for første gang nå og den prøver seriøst å ta piruetter på kjøkkenbenken. Det kan da ikke være normalt?

 

Anonymous poster hash: 45d01...47b

Fortsetter under...

Skrevet

Piruetter høres ikke helt normalt ut, men Kenwood beveger seg en del når man kjører tung deig i den. Naboen min opplevde at den falt ned fra benken. 



Anonymous poster hash: c9a89...fc1
Skrevet

Skal du bake brød? I så fall høres det ut som om du bruker for høy hastighet. Brøddeiger skal knas i maskinen på max hastighet 1. 



Anonymous poster hash: 070dd...41d
Skrevet

Okey! Da var det sikkert det :) prøver meg på brød og kjørte på fire! Tar gjerne imot flere tips fra dere erfarene bakere der ute!

 

Anonymous poster hash: 45d01...47b

Skrevet

Okey! Da var det sikkert det :) prøver meg på brød og kjørte på fire! Tar gjerne imot flere tips fra dere erfarene bakere der ute!

 

Anonymous poster hash: 45d01...47b

 

 

Har en Kenwood Major Titanium, og fant selv dette ut da jeg for en gangs skyld satte meg ned å leste hele bruksanvisningen. Hehehe... Det er ganske ulikt meg, men det stod mye nyttig i den bruksanvisningen ift sånne ting altså. 

 

I tillegg har jeg også hørt/lest flere ganger fra bakere og andre som har god peiling på baking at brøddeiger/gjærdeiger skal knas litt sakte. Husker ikke grunnen nå, men da jeg leste det virket det absolutt plausibelt. 

Du begynner for øvrig å blande deigen først på "min", og så øker du etter hvert til 1 for å blande brøddeig. 

 

Anonymous poster hash: 070dd...41d

Skrevet

👍 vurderte faktisk bruksanvisningen, men så har mannen ryddet den bort! :-O

 

Spent på mine først brød da :)

 

Anonymous poster hash: 45d01...47b

Annonse

Skrevet

 

Okey! Da var det sikkert det :) prøver meg på brød og kjørte på fire! Tar gjerne imot flere tips fra dere erfarene bakere der ute!

 

Anonymous poster hash: 45d01...47b

 

 

Har en Kenwood Major Titanium, og fant selv dette ut da jeg for en gangs skyld satte meg ned å leste hele bruksanvisningen. Hehehe... Det er ganske ulikt meg, men det stod mye nyttig i den bruksanvisningen ift sånne ting altså. 

 

I tillegg har jeg også hørt/lest flere ganger fra bakere og andre som har god peiling på baking at brøddeiger/gjærdeiger skal knas litt sakte. Husker ikke grunnen nå, men da jeg leste det virket det absolutt plausibelt. 

Du begynner for øvrig å blande deigen først på "min", og så øker du etter hvert til 1 for å blande brøddeig. 

 

Anonymous poster hash: 070dd...41d

 

 

Man skal kna sakte for å ikke rive i stykker glutennettet i deigen. 

 

Anonymous poster hash: c9a89...fc1

Skrevet

 

 

Okey! Da var det sikkert det :) prøver meg på brød og kjørte på fire! Tar gjerne imot flere tips fra dere erfarene bakere der ute!

 

Anonymous poster hash: 45d01...47b

 

 

Har en Kenwood Major Titanium, og fant selv dette ut da jeg for en gangs skyld satte meg ned å leste hele bruksanvisningen. Hehehe... Det er ganske ulikt meg, men det stod mye nyttig i den bruksanvisningen ift sånne ting altså. 

 

I tillegg har jeg også hørt/lest flere ganger fra bakere og andre som har god peiling på baking at brøddeiger/gjærdeiger skal knas litt sakte. Husker ikke grunnen nå, men da jeg leste det virket det absolutt plausibelt. 

Du begynner for øvrig å blande deigen først på "min", og så øker du etter hvert til 1 for å blande brøddeig. 

 

Anonymous poster hash: 070dd...41d

 

 

Man skal kna sakte for å ikke rive i stykker glutennettet i deigen. 

 

Anonymous poster hash: c9a89...fc1

 

 

 

JA! Det var det. Hahahaha... Skulle tro jeg kunne klare å huske noe sånt, men åpenbart ikke. Jeg skylder på hormoner og ammetåke jeg. :P 

 

Anonymous poster hash: 070dd...41d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...