Gå til innhold

Pizzastein


Anbefalte innlegg

Skrevet

Unngå bakepapir! Det kan rett og slett ta fyr!

 

Anonymous poster hash: 6bac3...b39

 

 

Altså... Bakepapir er laget for å brukes i ovn på høy varme. Det er da ingen grunn til at det skulle ta fyr bare fordi man bruker pizzastein. Jeg steker min vanlige pizza, på bakepapir, på 225 grader. En pizzastein som er 25 grader varmere gjør ikke store forskjellen altså... 

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Skrevet

 

Unngå bakepapir! Det kan rett og slett ta fyr!Anonymous poster hash: 6bac3...b39

  Altså... Bakepapir er laget for å brukes i ovn på høy varme. Det er da ingen grunn til at det skulle ta fyr bare fordi man bruker pizzastein. Jeg steker min vanlige pizza, på bakepapir, på 225 grader. En pizzastein som er 25 grader varmere gjør ikke store forskjellen altså...  Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

 

De fleste bakepapir tåler opp mot 225 grader (i teorien hvert fall).

 

Den perfekte temp for bruk av pizzastein er 400 grader, men det er ikke mange vanlige stekeovner som kommer så høyt opp i temp.

Steker min pizza på stein på 300 grader, og bruker en pizzaspade av tre med litt mel på og "rister" den forsiktig av.

 

Anonymous poster hash: a917e...937

Skrevet

Vi har pizzaspade i metall.

For napolitansk pizza spinner vi ut deigen i mel (gjerne pastamel) tar på fyll og setter inn. Skal vi lage pizza romana kjevler vi deigen supertynn og bruker mindre mel siden det da er en fastere deig.

 

Anonymous poster hash: af3b3...b8c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...