Gå til innhold

Pizzastein


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

 

Du kan jo bare bake den ut på et pizzaark og la den ligge på arket under stekingen. Selve stenen avgir ingen smak, kun varme og varmen går lett gjennom et pizzark.

 

Anonymous poster hash: 6112e...ce5

 

Da blir ikke bunnen steinovnsbakt, så da kan hi lage pizza på vanlig måte!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919236
Del på andre sider

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.



Anonymous poster hash: efd4c...7a7
Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919245
Del på andre sider

 

 

Du kan jo bare bake den ut på et pizzaark og la den ligge på arket under stekingen. Selve stenen avgir ingen smak, kun varme og varmen går lett gjennom et pizzark.

 

Anonymous poster hash: 6112e...ce5

 

Da blir ikke bunnen steinovnsbakt, så da kan hi lage pizza på vanlig måte!

 

Det er der mange missforstår. Hele vitsen med pizzasten er opplagringen av varmen og varmeoverføringen til deigen som skjer direkte og ikke gjennom luft. Som nevnt, stenen avgir ikke smak, kun varme. Mange baker pizzaen også på stålplater med samme deilige resultat som sten, men tradisionelt så er det sten som gjelder. Pizzaen får den samme sprø, deilige bunnen. Bare prøv.

 

Anonymous poster hash: 6112e...ce5

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919256
Del på andre sider

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

 

Men steinen er jo 250grader!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919258
Del på andre sider

Jeg har pizzaspade i tre. Strør et godt lag med mel på den, legger deigen oppå og "rugger" litt på den slik at jeg merker at den ikke sitter fast. Legger på fyll, "rugger" litt igjen og lirker den over på steinen. 



Anonymous poster hash: 10a32...c02
Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919260
Del på andre sider

Annonse

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

 

Men steinen er jo 250grader!

 

Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919804
Del på andre sider

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!

 

Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

 

 

Jeg tror faktisk du skjønner hvorfor noen påpeker det. 

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919817
Del på andre sider

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!

 

Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

 

Ønsker og vite hvordan du får fyll på en tynn pizzabunn som ligger på en sten som er 250 grader, og hvor har du steinen mens du legger dette på.

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919826
Del på andre sider

 

 

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!

Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Ønsker og vite hvordan du får fyll på en tynn pizzabunn som ligger på en sten som er 250 grader, og hvor har du steinen mens du legger dette på.

 

Nå er det ikke jeg som sa dette, men hvis det var meg som skulle gjøre slik hun sa så ville jeg gjort følgende:

Legge steinen på en bakeplate eller rist og varme i ovnen.

Forberede alt fyller og ha det klart rett ved ovnen.

Kjevle ut bunnen og gjøre den klar til å legges på steinen.

Ta ut plata med steinen og sette plata oppå ovnen. Deretter så fort som overhodet mulig legge bunnen på, ha på saus, garnityr og ost og hive inn i ovnen igjen. Det burde ikke ta veldig lang tid.

 

Og bare for å utdype: jeg har vært med på å gjøre dette før. Funket helt fint uten problemer det altså.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919843
Del på andre sider

 

 

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!

Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Jeg tror faktisk du skjønner hvorfor noen påpeker det.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

 

Nei, jeg ser faktisk ikke problemet.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146919864
Del på andre sider

 

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!

Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Jeg tror faktisk du skjønner hvorfor noen påpeker det.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

 

Nei, jeg ser faktisk ikke problemet.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

 

 

Nei vel. Men det at du er dum er jo ingen grunn til å være spydig.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146920370
Del på andre sider

 

 

 

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!
Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Jeg tror faktisk du skjønner hvorfor noen påpeker det.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

Nei, jeg ser faktisk ikke problemet.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Nei vel. Men det at du er dum er jo ingen grunn til å være spydig.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

 

Personangrep faktisk. Det var jo voksent..,

 

Hvis du ser lengre opp så har jeg forklart i detalj hvordan man gjør det.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146920384
Del på andre sider

Eg brukar matpapir og sklir pizzaen på plass med den medfølgande metallplata.  Så nappar eg ut bakepapiret etter 3-4 minutt.  Trur litt av poenget med steinen er at den sug til seg væske.  Men neste gang skal eg prøve italienaren sitt triks med semulegryn.

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146920393
Del på andre sider

 

 

 

 

 

 

Jeg bruker en del mel under bunnen når jeg har bakt den ut.. Legger den på, så tar jeg på fyllet mens deigen ligger på steinen.

 

 

 

Prøvde å ta fyll på deigen på benken, men det ble bare kliss og rot, så nå tar jeg deigien på steinen først.

 

Anonymous poster hash: efd4c...7a7

Men steinen er jo 250grader!
Og....?

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Jeg tror faktisk du skjønner hvorfor noen påpeker det.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

Nei, jeg ser faktisk ikke problemet.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Nei vel. Men det at du er dum er jo ingen grunn til å være spydig.

 

Anonymous poster hash: 10a32...c02

 

Personangrep faktisk. Det var jo voksent..,

 

Hvis du ser lengre opp så har jeg forklart i detalj hvordan man gjør det.

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

 

 

 

Og om det er noen her som er spydig, så er det jo du, anonym c02... 

 

Anonymous poster hash: 80ee1...d4b

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144190854-pizzastein/#findComment-146920461
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...