Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #1 Skrevet 3. januar 2015 Kaster dere de? Koker de? Jeg vaska de i oppvaskmaskinen sammen med andre kopper, ikke helt lurt Selv etter to maskiner lukter det i kopper og kar pluss maskin. Første gang jeg har brukt sånne og ingen racer på kjøkkenet Anonymous poster hash: 0eee7...96a
Gjest ronja røverdatter Skrevet 3. januar 2015 #3 Skrevet 3. januar 2015 Kaster dem når jula er over.
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #4 Skrevet 3. januar 2015 Her går de også rett i søpla. De er jo gjennomtrukket av fett. De får du aldri rene. Anonymous poster hash: d5866...075
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #6 Skrevet 3. januar 2015 Drit i de treepinnene! Bruk heller potet under😊 Vi skreller mandelpotet og legger over hele bunnen. Pinnekjøttet blir nydelig godt,og utrolig nok er poteten faste og fine etter 3 timer koking! Men de kan ikke spises,da de trekker inn en del salt.😊😊 Anonymous poster hash: c60b4...fcf
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #7 Skrevet 3. januar 2015 Kastes! For de som har kildesortering i kommunen kan de vel bare gå rett i komposten? Anonymous poster hash: 40a9a...897
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #9 Skrevet 3. januar 2015 Hiv dem! Noe annet er jo ekkelt. Anonymous poster hash: 7da21...323
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #10 Skrevet 3. januar 2015 Oi! Hive de? Jeg er overhodet ikke gnien, liker å shoppe, men hadde aldri tenkt tanken en gang Tok de en runde til i maskina alene, de er tilsynelatende rene nå. Mannen lo godt av denne fadesen, og mener jeg skulle koke de i en kasserolle. Lurer på om jeg skal prøve det først iallefall. 3 pakker pinner har vi brukt, vet ikke pris, så vet ikke om det er noe å spare altså HI Anonymous poster hash: 0eee7...96a
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #11 Skrevet 3. januar 2015 Brukar metallrist, funkar like fint. Hvor får man kjøpt en stor damprist? Den vanlige blir jo for liten? HI Anonymous poster hash: 0eee7...96a
☆☆☆ Skrevet 3. januar 2015 #12 Skrevet 3. januar 2015 Brukar metallrist, funkar like fint.Hvor får man kjøpt en stor damprist? Den vanlige blir jo for liten? HI Anonymous poster hash: 0eee7...96a Anar sant og seie ikkje, fekk i gåve. Trur den er frå jernia. Passar i 20-litersgryte.
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #13 Skrevet 3. januar 2015 Oi! Hive de? Jeg er overhodet ikke gnien, liker å shoppe, men hadde aldri tenkt tanken en gang Tok de en runde til i maskina alene, de er tilsynelatende rene nå. Mannen lo godt av denne fadesen, og mener jeg skulle koke de i en kasserolle. Lurer på om jeg skal prøve det først iallefall. 3 pakker pinner har vi brukt, vet ikke pris, så vet ikke om det er noe å spare altså HI Anonymous poster hash: 0eee7...96a Det koster 30 kroner +/- for en pakke bjørkepinner. Med tanke på hvor ofte man spiser pinnekjøtt ila et år burde man overleve den utgiften hvert år, selv om man bruker mer enn en pakke... Hvis ikke vil jeg på det sterkeste anbefale damprist i stedet. Et annet problem med å vaske og gjenbruke bjørkepinner året etter, er faren for mugg i pinnene. Uansett hvordan du vasker de er det veldig vanskelig å få vekk alt fetter som har trukket inn i pinnene, og dette kan mugne. Har ei venninne som opplevde det. Anonymous poster hash: 7da21...323
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2015 #14 Skrevet 3. januar 2015 Drit i de treepinnene! Bruk heller potet under😊 Vi skreller mandelpotet og legger over hele bunnen. Pinnekjøttet blir nydelig godt,og utrolig nok er poteten faste og fine etter 3 timer koking! Men de kan ikke spises,da de trekker inn en del salt.😊😊 Anonymous poster hash: c60b4...fcf Men suger ikke poteten opp all kraften også? Anonymous poster hash: 7da21...323
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå