Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #26 Skrevet 2. januar 2015 I år har vi prøvd First Price, gilde og Grindheim. First Price: 5 Gilde: 7 Grindheim:10 Anonymous poster hash: 0b304...d09
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #27 Skrevet 2. januar 2015 Hvor får jeg kjøpt Grindheim, da? Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #28 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen. Takk! Tiner du det før du damper det, da? Anonymous poster hash: e218f...61e Ja i alle fall litt. Men det betyr så lite. Det skal dampe til kjøttet slipper beina, ikke etter bare tid Takk! Hvor lang tid må jeg beregne, tror du? Anonymous poster hash: e218f...61e Om du kjøper pinnekjøt i dag, så legg du det i kjøleskapet om det er gryteklart pinnekjøt. Om det er tørka ( ligg i romtemperatur i butikken) skal det utvatnast minst 12 timar, gjerne med eit skifte av vatn imellom. Sjekk kva utvatningstid produsenten anbefalar, folk vatnar ut veldig ulikt ser eg på trådar her inne.Eg kokar pinnekjøtet minst 2,5 time, gjerne 3 timar for eit litt mørare resultat. Takk! Så snill du er😊 Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #29 Skrevet 2. januar 2015 Vi spiste gildes nå på nyttårsaften, og det var fullt av bittesmå splinter. Det var rett og slett farlig for barna å spise, så flaks vi hadde vossakorv i kjøleskapet. Jeg har aldri opplevd splinter før, så var nok mest uflaks. Uff! Det var skikkelig uflaks. Var det beinsplinter? Anonymous poster hash: e218f...61e
Lessismore Skrevet 2. januar 2015 #30 Skrevet 2. januar 2015 Vi spiste gildes nå på nyttårsaften, og det var fullt av bittesmå splinter. Det var rett og slett farlig for barna å spise, så flaks vi hadde vossakorv i kjøleskapet. Jeg har aldri opplevd splinter før, så var nok mest uflaks. Uff! Det var skikkelig uflaks. Var det beinsplinter?Anonymous poster hash: e218f...61e Ja, små beinsplinter. Noen var bittesmå, som små korn, andre var litt større, som på størrelse med en liten lillefinger. Skarpe var de og, så vi måtte være veldig forsiktige. Dumt, for det ødela måltidet, selv om smaken var god.
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #31 Skrevet 2. januar 2015 Hvor får jeg kjøpt Grindheim, da? Anonymous poster hash: e218f...61e Coop obs iallefall:-) Anonymous poster hash: 0b304...d09
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #32 Skrevet 2. januar 2015 Vi hadde Xtra sitt pinnekjøtt, det var kanongodt:) Dampet det i ca 3,5t, var like godt dagen etter når vi puttet det under grillen.. Anonymous poster hash: 8918b...675
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #33 Skrevet 2. januar 2015 Skal kjøpe inn i dag til middag med svigers i helgen. Anonymous poster hash: e218f...61e Pinnekjøtt får ikke blitt godt.... Anonymous poster hash: 80196...10a
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #34 Skrevet 2. januar 2015 Kjøpte på Kiwi. 118 kr pk, husker ikke hvor mye det var i en pk. Kjempegodt mente vi alle. Dampet i nesten 4 timer. Ha noen få gulrøtter i stappen og bruk Tine ekte smør. Jeg tror jeg brukte 150 g på et kålhode. Helt fantastisk stappe etter å ha mosa den i maskin Anonymous poster hash: f95f6...c67
moota m storebror&lillebror Skrevet 2. januar 2015 #35 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen. Takk! Tiner du det før du damper det, da? Anonymous poster hash: e218f...61e Ja i alle fall litt. Men det betyr så lite. Det skal dampe til kjøttet slipper beina, ikke etter bare tid Takk! Hvor lang tid må jeg beregne, tror du? Anonymous poster hash: e218f...61e De sier vel 2 timer, men jeg liker å ha minst 2 1/2 time på meg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå