Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #1 Skrevet 2. januar 2015 Skal kjøpe inn i dag til middag med svigers i helgen. Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #2 Skrevet 2. januar 2015 Gilde sitt vakuum pakket julaften, veldig godt, tror det var 169 kr kg Rema 1000 sitt Best pris på nyttårsaften, også veldig godt. 49 kr kg Ingen som trodde vi hadde kjøot vakuum pakket, alle trodde vi hadde vært hos slakter. Anonymous poster hash: edeee...715
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #3 Skrevet 2. januar 2015 Gilde sitt vakuum pakket julaften, veldig godt, tror det var 169 kr kg Rema 1000 sitt Best pris på nyttårsaften, også veldig godt. 49 kr kg Ingen som trodde vi hadde kjøot vakuum pakket, alle trodde vi hadde vært hos slakter. Anonymous poster hash: edeee...715 Takk! Tror vi også går for noe billig. Har ikke så mye penger nå etter jul. Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #4 Skrevet 2. januar 2015 Pinnekjøtt fra Hallingskarvet. Kjempegodt og mange fine kotelettstykker. Anonymous poster hash: 40c90...709
moota m storebror&lillebror Skrevet 2. januar 2015 #5 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen.
sug lut Skrevet 2. januar 2015 #6 Skrevet 2. januar 2015 Lofotlam fra Rema, veldig fornøyd (kjøpte røkt).
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #7 Skrevet 2. januar 2015 Jeg kjøpte det som fikk best i test. Var noe fjellgreier.. Søren, husker ikke hva det het, men det var sinnsykt godt! Sammenlignet med Gilde Anonymous poster hash: 7a821...eca
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #8 Skrevet 2. januar 2015 Lofotlam fra Rema, veldig fornøyd (kjøpte røkt). Det pinnekjøttet fikk totalslakt i en eller annen test i år. Anonymous poster hash: 40c90...709
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #9 Skrevet 2. januar 2015 Gilde røkt. Var bra! Anonymous poster hash: 75b02...fbb
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #10 Skrevet 2. januar 2015 Henriettes (naturell, IKKE røkt!!!) på Coop. Hatt det to ganger denne julen og også forrige jul, knallgodt!! Anonymous poster hash: 15609...143
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #11 Skrevet 2. januar 2015 Takk for alle tips. Nå blir det vanskelig å velge😊😊 Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #12 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen. Takk! Tiner du det før du damper det, da? Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #13 Skrevet 2. januar 2015 Andre idiotsikre tips for en nybegynner når det gjelder tilberedning? Anonymous poster hash: e218f...61e
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #14 Skrevet 2. januar 2015 Andre idiotsikre tips for en nybegynner når det gjelder tilberedning? Anonymous poster hash: e218f...61e Husk å sjekke jevnlig at det er nok vann i bunnen av gryta. Ikke bra hvis det koker tørt... Ellers er det fint lite som kan gå galt egentlig. Pinnekjøtt må være den enkleste julematen man kam servere rett og slett. Anonymous poster hash: 40c90...709
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #15 Skrevet 2. januar 2015 Andre idiotsikre tips for en nybegynner når det gjelder tilberedning? Anonymous poster hash: e218f...61e Husk å sjekke jevnlig at det er nok vann i bunnen av gryta. Ikke bra hvis det koker tørt... Ellers er det fint lite som kan gå galt egentlig. Pinnekjøtt må være den enkleste julematen man kam servere rett og slett. Anonymous poster hash: 40c90...709 Ja, og bruk nok smør i kålrotstappen. Anonymous poster hash: 40c90...709
BellaSuz Skrevet 2. januar 2015 #16 Skrevet 2. januar 2015 (endret) Pinnekjøtt fra Røros kjøtt, kjøpt på Rema. Nydelig! Endret 2. januar 2015 av BellaSuz
moota m storebror&lillebror Skrevet 2. januar 2015 #17 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen. Takk! Tiner du det før du damper det, da? Anonymous poster hash: e218f...61e Ja i alle fall litt. Men det betyr så lite. Det skal dampe til kjøttet slipper beina, ikke etter bare tid
soleia Skrevet 2. januar 2015 #18 Skrevet 2. januar 2015 Me kjøpte gryteklart pinnekjøt frå Nordfjord, hjå Rema 1000. Det var godt. Dampa det i 3 timar. Ver obs på om det er røykt eller ikkje røykt pinnekjøt, det smakar heilt ulikt. ( urøykt smakar meir, og betre synes eg)
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #19 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen. Takk! Tiner du det før du damper det, da? Anonymous poster hash: e218f...61e Ja i alle fall litt. Men det betyr så lite. Det skal dampe til kjøttet slipper beina, ikke etter bare tid Takk! Hvor lang tid må jeg beregne, tror du? Anonymous poster hash: e218f...61e
sug lut Skrevet 2. januar 2015 #20 Skrevet 2. januar 2015 Lofotlam fra Rema, veldig fornøyd (kjøpte røkt). Det pinnekjøttet fikk totalslakt i en eller annen test i år. Anonymous poster hash: 40c90...709 Sier du det? Interessant, husker du hva det ble slakta for? Jeg likte det godt sjøl og gjestene også (eller så var de bare høflige).
Lessismore Skrevet 2. januar 2015 #21 Skrevet 2. januar 2015 Vi spiste gildes nå på nyttårsaften, og det var fullt av bittesmå splinter. Det var rett og slett farlig for barna å spise, så flaks vi hadde vossakorv i kjøleskapet. Jeg har aldri opplevd splinter før, så var nok mest uflaks.
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #22 Skrevet 2. januar 2015 Hadde Tind, kjøpt på Coop på julaften. Kjempegodt På nyttårsaften hadde vi Henriettes også kjøpt på Coop, ikke fullt så godt, mne ikke uspiselig heller. Jeg er egentlig vant til hjemmespeket og det er det aller beste, Anonymous poster hash: 3db09...506
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #23 Skrevet 2. januar 2015 Vi hadde Gilde sitt pinnekjøtt. Det var kjempegodt!! Anonymous poster hash: e8d98...631
soleia Skrevet 2. januar 2015 #24 Skrevet 2. januar 2015 Jeg pleier å kjøpe det til Rema som er ferdig utvannet. Ligger i frysedisken. Det er faktisk veldig godt Koster ca 100kr pr. kg. Vi fikk pinnekjøtt hos far i begynnelsen av desember. Han hadde kjøpt coop sitt. Det var ikke godt og smakte egentlig ikke pinnekjøtt engang. Men han kan jo ha vært uheldig med tilberedningen. Takk! Tiner du det før du damper det, da? Anonymous poster hash: e218f...61e Ja i alle fall litt. Men det betyr så lite. Det skal dampe til kjøttet slipper beina, ikke etter bare tid Takk! Hvor lang tid må jeg beregne, tror du? Anonymous poster hash: e218f...61e Om du kjøper pinnekjøt i dag, så legg du det i kjøleskapet om det er gryteklart pinnekjøt. Om det er tørka ( ligg i romtemperatur i butikken) skal det utvatnast minst 12 timar, gjerne med eit skifte av vatn imellom. Sjekk kva utvatningstid produsenten anbefalar, folk vatnar ut veldig ulikt ser eg på trådar her inne. Eg kokar pinnekjøtet minst 2,5 time, gjerne 3 timar for eit litt mørare resultat.
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2015 #25 Skrevet 2. januar 2015 Lofotlam fra Rema, veldig fornøyd (kjøpte røkt). Det pinnekjøttet fikk totalslakt i en eller annen test i år. Anonymous poster hash: 40c90...709 Sier du det? Interessant, husker du hva det ble slakta for? Jeg likte det godt sjøl og gjestene også (eller så var de bare høflige). Husker ikke akkurat nå, lenge siden jeg leste testen (før jul og greier 😂). Leste hos ei venninne som har VG+. Det var altså en test av pinnekjøtt i VG. Var litt skuffet da jeg jo er fra Vesterålen selv, og sånn sett ønsker at produkter fra Lofoten og Vestrålen skal gjøre det best mulig i slikt tester. Selvsagt. Anonymous poster hash: 40c90...709
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå