Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #1 Skrevet 30. desember 2014 Og når skal den serveres varm og når kald? Anonymous poster hash: 070d2...dd9
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #3 Skrevet 30. desember 2014 Stekepanne. Kald eggerøre synes jeg ikke er godt så det serverer jeg ikke. Anonymous poster hash: ba203...bc0
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #4 Skrevet 30. desember 2014 I en liten kjele. Har du smør i da? Noe mer? Jeg liker ikke eggerøre men må lage det i morgen så trenger et "eggerøre for dummies" kurs😉 Anonymous poster hash: 070d2...dd9
moota m storebror&lillebror Skrevet 30. desember 2014 #5 Skrevet 30. desember 2014 Jeg lager den i stekepanne og serverer den varm. Er ikke særlig glad i det, men mannen er veldig glad i min
det er berre mordi Skrevet 30. desember 2014 #6 Skrevet 30. desember 2014 I en liten kjele. Har du smør i da? Noe mer? Jeg liker ikke eggerøre men må lage det i morgen så trenger et "eggerøre for dummies" kurs Anonymous poster hash: 070d2...dd9 Knus så mange egg som du skal ha. Eitt egg pr menneske, burde halde. Ta ei ss. med vatn pr egg og pisk/rør det saman med egga og ha i litt salt. Ta bittelitt smør i steikepanna. Litt over middels varme. Hell i dei piska egga og skrap jamnt med steikespada på botnen, slik at røra til slutt blir eggerøre.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #7 Skrevet 30. desember 2014 Lager i Micro. Tar de egga jeg trenger (lager av 9-12 egg)og en skje melk pr egg. Litt salt og pepper. Visper godt. Full styrke i microen i ca 1-2 min, rører om, nye 2 min. Rører litt til og ser an hvor våt den er. Siden den er veldig varm så pleier det å holde med å røre godt dersom det er litt rått igjen. Det blandes og blir fast av varmen. Funker det ikke blir det 30 ekstra sek. Liker best microrøre da jeg synes den blir luftigere og jeg slipper at noe setter seg fast i kjelen. Anonymous poster hash: 8f823...ce1
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #8 Skrevet 30. desember 2014 Tusen takk for svar og hjelp;-) Anonymous poster hash: 070d2...dd9
mamma_bergen Skrevet 30. desember 2014 #9 Skrevet 30. desember 2014 Bruk en ss fløte pr egg,litt salt og pepper og lag den i panne Blir veldig godt
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #10 Skrevet 30. desember 2014 Mikroen??????? Aldri i verden Anonymous poster hash: c1fe3...f3f
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #11 Skrevet 30. desember 2014 Mikroen??????? Aldri i verden Anonymous poster hash: c1fe3...f3f Hvorfor ikke? Og hvorfor så mange spørretegn? Anonymous poster hash: f3e87...058
Gjest Sekretøsa Skrevet 30. desember 2014 #12 Skrevet 30. desember 2014 Hvordan lager man det i mikro? Må jo være mye enklere!
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #14 Skrevet 30. desember 2014 Hvordan lager man det i mikro? Må jo være mye enklere! Jeg har beskrevet det lenger opp. Microrøre er helt supert!! Bare å lage røra, hive i microen i 1 min ( 2 om det er laget av mer enn 6 egg) Rør om, 1-2 min til. Resten av det som er rått røres bare inn og blir fast siden røra er supervarm. Er det veldig rått så setter jeg den inn i 30 til 60 sek. Ingenting som brenner seg fast og den blir luftig siden den ikke røres i konstant. Anonymous poster hash: 8f823...ce1
Gjest Sekretøsa Skrevet 30. desember 2014 #15 Skrevet 30. desember 2014 Hvordan lager man det i mikro? Må jo være mye enklere! Jeg har beskrevet det lenger opp. Microrøre er helt supert!! Bare å lage røra, hive i microen i 1 min ( 2 om det er laget av mer enn 6 egg) Rør om, 1-2 min til. Resten av det som er rått røres bare inn og blir fast siden røra er supervarm. Er det veldig rått så setter jeg den inn i 30 til 60 sek. Ingenting som brenner seg fast og den blir luftig siden den ikke røres i konstant. Anonymous poster hash: 8f823...ce1 Ah kult! Skal prøves :-)
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2014 #16 Skrevet 30. desember 2014 I microen:) går superkjapt, og den blir mer fluffy som hun over meg her skriver:) namnam, blir eggerøre til frokost i morgen! Anonymous poster hash: e1fe8...0c0
Von Hertelhofen Skrevet 30. desember 2014 #17 Skrevet 30. desember 2014 Ha egg og en desj smør i en liten kjele. Ha på middels varme og rør rør rør. Når det begynner å tykne så har du oppi litt creme fresh serveres varm.
Himmel og hav Skrevet 30. desember 2014 #18 Skrevet 30. desember 2014 Konsistensen på mikrorøre og eggerøre lagd i panne blir veldig forskjellig. Jeg foretrekker helt klart den som er lagd i panne. Jeg gjør det slik: 1 ss matfløte pr. egg, litt salt og gressløk. Stek i en middels varm panne med litt smør i. Flytt på røra hele tiden med stekespade til den er blank, sammenhengende og nesten helt stekt. Steker du den lengre blir den tørr og knudrete og kjedelig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå