Gå til innhold

Litt ekstra fin servering av spekemat!?!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gravet kjøtt fra vilt, parmesan, oliven, gjerne litt eksklusivt syltetøy og geleer, gravet eller røkt fisk. det kommer vel litt an på om man vil ha et tradisjonelt norsk spekebord eller dra inn litt utenlandsk. Spania, Frankrike og Italia har gode alternativer av spekeskinker og pølser.

Endret av prekæs

Annonse

Google spekemat og velg bilder, så får du opp flotte fat som dette:

 

 

 

Anonymous poster hash: 760a5...973

Og dette:

 

 

 

Anonymous poster hash: 760a5...973

 

 

Bilde fjernet av opphavsrettslige årsaker.

Himmel og hav

Brukermoderator

Lager ofte spekemat til mange (type 20->). Rull f.eks kjøtt som fenalår sammen og kegg det fint på fat. Pynt med tilbehør og bruk mye av det tilbehøret som de andre skriver her. Google for bilder :)

 

Anonymous poster hash: 218ab...805

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...