spirelill Skrevet 27. desember 2014 #1 Skrevet 27. desember 2014 Jeg skal arrangere stort selskap og servere spekemat. Vil gjøre litt ekstra ut av det. Måten å legge opp på, tilbehør... Har du noen forslag? Takk.
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2014 #2 Skrevet 27. desember 2014 Skikkelig flatbrød, lefser, et godt brød, rømme, eggerøre, jordbær, melon, druer... Anonymous poster hash: 8141f...d2d
prekæs Skrevet 27. desember 2014 #3 Skrevet 27. desember 2014 (endret) Gravet kjøtt fra vilt, parmesan, oliven, gjerne litt eksklusivt syltetøy og geleer, gravet eller røkt fisk. det kommer vel litt an på om man vil ha et tradisjonelt norsk spekebord eller dra inn litt utenlandsk. Spania, Frankrike og Italia har gode alternativer av spekeskinker og pølser. Endret 27. desember 2014 av prekæs
Nyttårs barn Skrevet 27. desember 2014 #4 Skrevet 27. desember 2014 Du kan ha lomper smurt med smøreost og legge på spekeskinke. så ruller du de til en "pølse" og skjærer opp i biter, det er lekkert.
Iselilja Skrevet 27. desember 2014 #5 Skrevet 27. desember 2014 Fiken og en god honning er godt til spekemat. Jeg bruker en honning med tynne skiver av trøffel i, den smaker veldig godt til spekematen. Det samme gjør en tykk balsamicoeddik med kirsebær eller fiken.
kråkemamma Skrevet 27. desember 2014 #6 Skrevet 27. desember 2014 Jeg liker veldig godt brie til spekemat. Ev ridderost. Gjerne luna. En god pesto. Godt brød. Aioli Hjemmelaget potetsalat med rømme/majonesdressing eller oljedressing.
Puppen og lillemor Skrevet 27. desember 2014 #7 Skrevet 27. desember 2014 Hjemmelaget potetstuing i stedet for potetsalat
spirelill Skrevet 27. desember 2014 Forfatter #8 Skrevet 27. desember 2014 Mye godt her! Takk det gav meg noen ideer. Det er 80 gjester, har dere noen tips om hvordan jeg bør servere det. Hvordan det bør anrettes. Har lyst at det skal se litt utradisjonelt ut. HI
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2014 #9 Skrevet 27. desember 2014 Google spekemat og velg bilder, så får du opp flotte fat som dette:Anonymous poster hash: 760a5...973 Bilde fjernet av opphavsrettslige årsaker Himmel og hav Brukermoderator
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2014 #10 Skrevet 27. desember 2014 Google spekemat og velg bilder, så får du opp flotte fat som dette: Anonymous poster hash: 760a5...973 Og dette: Anonymous poster hash: 760a5...973 Bilde fjernet av opphavsrettslige årsaker. Himmel og hav Brukermoderator
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2014 #11 Skrevet 27. desember 2014 https://www.google.no/search?q=anrette+spekemat&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wiufVL_GK4ixaYvhgqgH&ved=0CAYQ_AUoAQ Mange tips å hente her... Anonymous poster hash: 8141f...d2d
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2014 #12 Skrevet 27. desember 2014 Lager ofte spekemat til mange (type 20->). Rull f.eks kjøtt som fenalår sammen og kegg det fint på fat. Pynt med tilbehør og bruk mye av det tilbehøret som de andre skriver her. Google for bilder Anonymous poster hash: 218ab...805
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå