Gå til innhold

Litt ekstra fin servering av spekemat!?!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal arrangere stort selskap og servere spekemat. Vil gjøre litt ekstra ut av det.

Måten å legge opp på, tilbehør...

 

Har du noen forslag?

 

Takk.

Skrevet

Skikkelig flatbrød, lefser, et godt brød, rømme, eggerøre, jordbær, melon, druer...



Anonymous poster hash: 8141f...d2d
Skrevet (endret)

Gravet kjøtt fra vilt, parmesan, oliven, gjerne litt eksklusivt syltetøy og geleer, gravet eller røkt fisk. det kommer vel litt an på om man vil ha et tradisjonelt norsk spekebord eller dra inn litt utenlandsk. Spania, Frankrike og Italia har gode alternativer av spekeskinker og pølser.

Endret av prekæs
Skrevet

Du kan ha lomper smurt med smøreost og legge på spekeskinke. så ruller du de til en "pølse" og skjærer opp i biter, det er lekkert.

Skrevet

Fiken og en god honning er godt til spekemat. Jeg bruker en honning med tynne skiver av trøffel i, den smaker veldig godt til spekematen. Det samme gjør en tykk balsamicoeddik med kirsebær eller fiken.

Skrevet

Jeg liker veldig godt brie til spekemat.

Ev ridderost.

Gjerne luna.

En god pesto.

Godt brød.

Aioli

Hjemmelaget potetsalat med rømme/majonesdressing eller oljedressing.

Skrevet

Hjemmelaget potetstuing i stedet for potetsalat

Skrevet

Mye godt her! Takk det gav meg noen ideer. Det er 80 gjester, har dere noen tips om hvordan jeg bør servere det. Hvordan det bør anrettes. Har lyst at det skal se litt utradisjonelt ut.

 

HI

Skrevet

Google spekemat og velg bilder, så får du opp flotte fat som dette:



Anonymous poster hash: 760a5...973

 

 

Bilde fjernet av opphavsrettslige årsaker

Himmel og hav

Brukermoderator

Skrevet

Google spekemat og velg bilder, så får du opp flotte fat som dette:

 

 

 

Anonymous poster hash: 760a5...973

Og dette:

 

 

 

Anonymous poster hash: 760a5...973

 

 

Bilde fjernet av opphavsrettslige årsaker.

Himmel og hav

Brukermoderator

Skrevet

Lager ofte spekemat til mange (type 20->). Rull f.eks kjøtt som fenalår sammen og kegg det fint på fat. Pynt med tilbehør og bruk mye av det tilbehøret som de andre skriver her. Google for bilder :)

 

Anonymous poster hash: 218ab...805

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...