Gå til innhold

Mandelpoteter til middagen idag. Bør kokes med skrellet på står det på posen. Må de det? Står at de koker lett istykker. Skal jo ikke


Anbefalte innlegg

Skrevet

servere mos til ribba :sjokkert:

 

Hvis jeg skreller dem, hvor lenge skal de kokes da?



Anonymous poster hash: 25028...507

Fortsetter under...

Skrevet

De skal ikke kokes, men trekkes. Da går det fint uten skall :)

Skrevet

Til de er ferdige vel.. Hjelpes så mye dumt folk lurer på!

 

 

 

Anonymous poster hash: 926e0...eab

Skrevet

kok med skall og skrelles før servering gjør jeg



Anonymous poster hash: bbccb...ed0
Skrevet

Størst sjanse for at drt blir vellykket om du koker med skallet på. Men jeg synes det er litt kjipt på julaften... så lurer på å skrelle dem og håpe på det beste...

 

Anonymous poster hash: 72189...ca0

Annonse

Skrevet

Sier som de andre... Ikke kok - bare trekk!

 

Anonymous poster hash: 7c682...a5e

Skrevet

Bør kokes med skallet på fordi uten så blir det fort potetmos. Med skallet på koker jeg opp, skrur av plata og lar de stå i vannet ca 20-25 minutter og da er de ferdige ;) ikke stikk i dem før, da går de i oppløsning

Gjest Julia1984
Skrevet

Hadde aldri turt å ta av skrellet før koking på mandelpoteter

Skrevet

Takk for svar :)

Da gjør jeg som foreslått over her, men lar skallet sitte. Tar ingen sjanser ;)



Anonymous poster hash: 25028...507
Skrevet

Ved å la skallet sitte på beholder du nærimgen også.

Poteter kokt uten skall har lite annen verdi enn magefyll.

 

Anonymous poster hash: ecd4e...188

Skrevet

Jeg skreller og damper dem på rist i kjelen. Blir perfekt hver gang. :)

Skrevet

Dere som skreller etter koking, men før servering; hvor mange er dere til middag? Maten hadde blitt kald her hvis jeg skulle ha skrellet hele pannen med poteter etter koking....

 

Anonymous poster hash: dfd56...aae

Annonse

Skrevet

Aldri kokt med skrell på på julaften jeg :-P

Men jeg skreller de, koker opp vannet, trekker kjelen på si og lar de stå til de er ferdige, ca 15 min. Blir fint det:-)

Skrevet

Eg skrellar og dampar i ca 15 minutt.  Dei ser heile og fine ut, heldigvis :)

Skrevet

Skrell og damp.

Synes de ofte blir litt melne om de trekkes også.

 

 

Anonymous poster hash: 2098f...687

Skrevet

Mandelpoteter skal ikke kokes. De skal trekke på rist, med eller uten skall.

 

På julaften er det poteter uten skall.

 

Anonymous poster hash: 4cf3e...19d

Skrevet

De skal trekke ikke kokes. Koker med skall, spises med skall og de som ikke vil ha skall skreller selv.

 

Anonymous poster hash: 6884f...1b5

Skrevet

De skal trekke ikke kokes. Koker med skall, spises med skall og de som ikke vil ha skall skreller selv. Anonymous poster hash: 6884f...1b5

Samme her.

 

Anonymous poster hash: e547f...bc6

Skrevet

 

De skal trekke ikke kokes. Koker med skall, spises med skall og de som ikke vil ha skall skreller selv. Anonymous poster hash: 6884f...1b5

Samme her.Anonymous poster hash: e547f...bc6

Her og.

 

Anonymous poster hash: 8eb3e...9f0

Skrevet

Vel, nå ble det med skall på i dag..

Og jeg damper alltid poteter på rist.

 

Men mandelpoteten jeg laget i dag dampet i over 30 min og ble jo aldri ferdig..

 

Anonymous poster hash: 72189...ca0

Skrevet

Mandelpoteter er noe herk syns jeg, og klarer aldri å koke de "rett". Bruker beate, asterix eller amadine jeg... Syns de er bedre også. 



Anonymous poster hash: a059c...5db
Skrevet

Jeg som gjest hadde blitt skuffet over mandelpoteter, uten skall. Elsker mandelpoteter med skall. Spiser selvfølgelig skallet på poteten og.



Anonymous poster hash: ad587...d37

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...