Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #1 Skrevet 24. desember 2014 servere mos til ribba Hvis jeg skreller dem, hvor lenge skal de kokes da? Anonymous poster hash: 25028...507
mamma_til_gutt Skrevet 24. desember 2014 #2 Skrevet 24. desember 2014 De skal ikke kokes, men trekkes. Da går det fint uten skall
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #3 Skrevet 24. desember 2014 Til de er ferdige vel.. Hjelpes så mye dumt folk lurer på! Anonymous poster hash: 926e0...eab
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #5 Skrevet 24. desember 2014 kok med skall og skrelles før servering gjør jeg Anonymous poster hash: bbccb...ed0
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #6 Skrevet 24. desember 2014 Størst sjanse for at drt blir vellykket om du koker med skallet på. Men jeg synes det er litt kjipt på julaften... så lurer på å skrelle dem og håpe på det beste... Anonymous poster hash: 72189...ca0
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #7 Skrevet 24. desember 2014 Sier som de andre... Ikke kok - bare trekk! Anonymous poster hash: 7c682...a5e
mamsi<3 Skrevet 24. desember 2014 #8 Skrevet 24. desember 2014 Bør kokes med skallet på fordi uten så blir det fort potetmos. Med skallet på koker jeg opp, skrur av plata og lar de stå i vannet ca 20-25 minutter og da er de ferdige ikke stikk i dem før, da går de i oppløsning
Gjest Julia1984 Skrevet 24. desember 2014 #9 Skrevet 24. desember 2014 Hadde aldri turt å ta av skrellet før koking på mandelpoteter
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #10 Skrevet 24. desember 2014 Takk for svar Da gjør jeg som foreslått over her, men lar skallet sitte. Tar ingen sjanser Anonymous poster hash: 25028...507
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #11 Skrevet 24. desember 2014 Ved å la skallet sitte på beholder du nærimgen også. Poteter kokt uten skall har lite annen verdi enn magefyll. Anonymous poster hash: ecd4e...188
DramaMama Skrevet 24. desember 2014 #12 Skrevet 24. desember 2014 Jeg skreller og damper dem på rist i kjelen. Blir perfekt hver gang.
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #13 Skrevet 24. desember 2014 Dere som skreller etter koking, men før servering; hvor mange er dere til middag? Maten hadde blitt kald her hvis jeg skulle ha skrellet hele pannen med poteter etter koking.... Anonymous poster hash: dfd56...aae
Optatium Skrevet 24. desember 2014 #14 Skrevet 24. desember 2014 Aldri kokt med skrell på på julaften jeg :-P Men jeg skreller de, koker opp vannet, trekker kjelen på si og lar de stå til de er ferdige, ca 15 min. Blir fint det:-)
soleia Skrevet 24. desember 2014 #15 Skrevet 24. desember 2014 Eg skrellar og dampar i ca 15 minutt. Dei ser heile og fine ut, heldigvis
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #16 Skrevet 24. desember 2014 Skrell og damp. Synes de ofte blir litt melne om de trekkes også. Anonymous poster hash: 2098f...687
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #17 Skrevet 24. desember 2014 Mandelpoteter skal ikke kokes. De skal trekke på rist, med eller uten skall. På julaften er det poteter uten skall. Anonymous poster hash: 4cf3e...19d
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #18 Skrevet 24. desember 2014 De skal trekke ikke kokes. Koker med skall, spises med skall og de som ikke vil ha skall skreller selv. Anonymous poster hash: 6884f...1b5
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #19 Skrevet 24. desember 2014 De skal trekke ikke kokes. Koker med skall, spises med skall og de som ikke vil ha skall skreller selv. Anonymous poster hash: 6884f...1b5 Samme her. Anonymous poster hash: e547f...bc6
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #20 Skrevet 24. desember 2014 De skal trekke ikke kokes. Koker med skall, spises med skall og de som ikke vil ha skall skreller selv. Anonymous poster hash: 6884f...1b5 Samme her.Anonymous poster hash: e547f...bc6 Her og. Anonymous poster hash: 8eb3e...9f0
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #21 Skrevet 24. desember 2014 Vel, nå ble det med skall på i dag.. Og jeg damper alltid poteter på rist. Men mandelpoteten jeg laget i dag dampet i over 30 min og ble jo aldri ferdig.. Anonymous poster hash: 72189...ca0
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2014 #22 Skrevet 24. desember 2014 Mandelpoteter er noe herk syns jeg, og klarer aldri å koke de "rett". Bruker beate, asterix eller amadine jeg... Syns de er bedre også. Anonymous poster hash: a059c...5db
BareMas Skrevet 25. desember 2014 #23 Skrevet 25. desember 2014 Jeg skrelte de før koking. Det var dumt....
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2014 #24 Skrevet 25. desember 2014 Jeg som gjest hadde blitt skuffet over mandelpoteter, uten skall. Elsker mandelpoteter med skall. Spiser selvfølgelig skallet på poteten og. Anonymous poster hash: ad587...d37
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå