Gå til innhold

Serverer dere tynnribbe eller familieribbe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Får svigers på besøk og er usikker hvilken ribbetype å servere. Hva serverer dere?



Anonymous poster hash: 9cdf5...e4b

Fortsetter under...

Skrevet

Alltid tynnribbe

 

Anonymous poster hash: d00c3...0d5

Skrevet

Som regel familieribbe, men i år blir det tynnribbe.

 

Anonymous poster hash: e77ee...9e4

Skrevet

Tynnribben er enklere å håndtere slik at du får gjevnt fordelt varme. Da er det større sannsynlighet for at kjøttet blir like mørt overalt og at svoren blir sprø over hele:)

Annonse

Skrevet

Tynnribbe

 

Anonymous poster hash: 13968...83b

Skrevet

Hva er egentlig forskjellen på tynnribbe og familieribbe? Er det noen smaksforskjeller eller andre praktiske forskjeller? Første året vi skal feire hjemme i eget hus..... har kjøpt tynnribbe, men det var tilfeldig :P



Anonymous poster hash: 4abb9...b61
Skrevet

Det er det samme kjøttstykket. Eneste forskjellen er at på tynnribben er kotelettkammen skåret bort. Det er altså mer mat på familieribben. Kjekt hvis man er mange.

 

Anonymous poster hash: abe17...ee4

Skrevet

 

Hva er egentlig forskjellen på tynnribbe og familieribbe? Er det noen smaksforskjeller eller andre praktiske forskjeller? Første året vi skal feire hjemme i eget hus..... har kjøpt tynnribbe, men det var tilfeldig :P

 

Anonymous poster hash: 4abb9...b61

Familieribbe er ribbe med eit kjøtstykke for folk som ikkje likar ribbe på sida. Tynnribbe er kun ribba.
Skrevet

Har alltid hatt tynnribbe før, men i år ble det familieribbe siden det tilfeldigvis var det vi fant til en overkommelig pris. Men fant noen stykker med jevn tykkelse, så skal nok gå bra å steke dem likevel. ;)



Anonymous poster hash: 6e8a2...362
Skrevet

Tynnribbe! Familieribba er vanskeligere å steke og mye feitere (som oftest).



Anonymous poster hash: 4f11c...4ab

Annonse

Skrevet

Familieribben gir saftigere kjøtt. Tynnribben er litt enklere å håndtere. Jeg er proff, så jeg går for familieribben  :eeeh:

Skrevet

Familieribbe. Blir mange. Første gang jeg lager da... Men ingen som er kresne her, så ikke så stort press :D

 

Anonymous poster hash: e2e51...21a

Skrevet

Vi har alltid tynnribbe. 



Anonymous poster hash: e4720...78f
Skrevet

Alltid tynnribbe, den tørre kotelettkammen var det ingen som spiste likevel.



Anonymous poster hash: b9196...749

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...