Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #1 Skrevet 23. desember 2014 Får svigers på besøk og er usikker hvilken ribbetype å servere. Hva serverer dere? Anonymous poster hash: 9cdf5...e4b
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #3 Skrevet 23. desember 2014 Alltid tynnribbe Anonymous poster hash: d00c3...0d5
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #4 Skrevet 23. desember 2014 Som regel familieribbe, men i år blir det tynnribbe. Anonymous poster hash: e77ee...9e4
Tough Shit Skrevet 23. desember 2014 #5 Skrevet 23. desember 2014 Tynnribben er enklere å håndtere slik at du får gjevnt fordelt varme. Da er det større sannsynlighet for at kjøttet blir like mørt overalt og at svoren blir sprø over hele:)
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #7 Skrevet 23. desember 2014 Tynnribbe Anonymous poster hash: 13968...83b
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #9 Skrevet 23. desember 2014 Hva er egentlig forskjellen på tynnribbe og familieribbe? Er det noen smaksforskjeller eller andre praktiske forskjeller? Første året vi skal feire hjemme i eget hus..... har kjøpt tynnribbe, men det var tilfeldig Anonymous poster hash: 4abb9...b61
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #10 Skrevet 23. desember 2014 Det er det samme kjøttstykket. Eneste forskjellen er at på tynnribben er kotelettkammen skåret bort. Det er altså mer mat på familieribben. Kjekt hvis man er mange. Anonymous poster hash: abe17...ee4
☆☆☆ Skrevet 23. desember 2014 #11 Skrevet 23. desember 2014 Hva er egentlig forskjellen på tynnribbe og familieribbe? Er det noen smaksforskjeller eller andre praktiske forskjeller? Første året vi skal feire hjemme i eget hus..... har kjøpt tynnribbe, men det var tilfeldig Anonymous poster hash: 4abb9...b61 Familieribbe er ribbe med eit kjøtstykke for folk som ikkje likar ribbe på sida. Tynnribbe er kun ribba.
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #12 Skrevet 23. desember 2014 Har alltid hatt tynnribbe før, men i år ble det familieribbe siden det tilfeldigvis var det vi fant til en overkommelig pris. Men fant noen stykker med jevn tykkelse, så skal nok gå bra å steke dem likevel. Anonymous poster hash: 6e8a2...362
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #13 Skrevet 23. desember 2014 Tynnribbe! Familieribba er vanskeligere å steke og mye feitere (som oftest). Anonymous poster hash: 4f11c...4ab
overlord Skrevet 23. desember 2014 #15 Skrevet 23. desember 2014 Familieribben gir saftigere kjøtt. Tynnribben er litt enklere å håndtere. Jeg er proff, så jeg går for familieribben
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #17 Skrevet 23. desember 2014 Familieribbe. Blir mange. Første gang jeg lager da... Men ingen som er kresne her, så ikke så stort press Anonymous poster hash: e2e51...21a
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #18 Skrevet 23. desember 2014 Vi har alltid tynnribbe. Anonymous poster hash: e4720...78f
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2014 #19 Skrevet 23. desember 2014 Alltid tynnribbe, den tørre kotelettkammen var det ingen som spiste likevel. Anonymous poster hash: b9196...749
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå