Gå til innhold

Hva har dere til ribba?


Den perfekte mor, påan igjen

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi bruker rød- og surkål, rosenkål, brun saus, ribbefett og poteter (kjøpte amadine, er de gode?). Så er alltid spørsmålet hva mer må vi ha? Gulrøtter? Og vi husker aldri fra år til år om vi hadde mer ;)

Videoannonse
Annonse
Gjest flykræsj
Skrevet

Vi har rødkål, svisker, epler, brun saus og poteter. Trodde vi brukte erter og gulrøtter også- men det var kanskje til svinesteik? Kanskje vi også bruker rosenkål?? Pokker, husker ikke. Har uansett glemt å kjøpe rosenkål Jeg synes det høres ut som dere har mer enn nok tilbehør. Det kan bli for mye også..

Skrevet

Vi har mandelpoteter, hjemmelagde medisterkaker, surkål, rødkål, brun saus, julepølse, svisker og ripsgele.

De årene svigerinnen min er her må vi også ha salt potetgull. Det skal knuses over sausen :)

Skrevet

Vi har:

Medisterkaker

Medisterpølse

Surkål

Rødkål

Svisker

Ribbefett

Sennep

Lefse

Tyttebærsyltetøy

Mandelpotet

Skrevet (endret)

Rødkål, surkål, skysaus, svisker, poteter, medisterkaker, julepølse og tyttebær.

Tror ikke det er "normalt" å ha gulrøtter til ribbe, har heller aldri hørt at noen bruker rosenkål til ribbe, men ser jo at noen over her gjør det.

Endret av Novemberdama
Skrevet

Vi har bl.a gulrøtter og rosenkål...

 

Anonymous poster hash: 0ff7b...eb3

Skrevet

Svineribbe blir ofte servert som tilbehør til pinnekjøt her, og blir då ete med kålrabistappe, poteter, sø frå pinnekjøtet, ei eller anna form for grov pølse og evt surkål/rødkål.

Skrevet

Ja, jeg glemte at vi har kjøttkaker og sossisser også. Gulrøttene er isåfall for ungene, som ikke er glad i hverken rosenkål eller rød- og surkål. Men det er kanskje ikke så nøye?

Skrevet

Sossisser, medisterkaker, rødkål, surkål, mandel poteter, rosenkål, svisker, epler, brunsaus med masse kraft av ribba ;) Mmmmmm

Skrevet

Vi har:

Julepølse

Kjøttkaker

Rosenkål

Gulrot

Surkål

Potet

Brun saus

 

Anonymous poster hash: d9e06...ebc

Skrevet

Ingen som har mandler til? Ribbe, saus og mandler er den ultimate julemiddagen. Men jeg serverer også rødkål, surkål, mandelpoteter, sossiser og svisker til.

Skrevet

Vi hadde det i går og hadde brunsauas, surkål og mandelpoteter til.

I morgen blir det helstekt kalkun og en dag senere i julen blir det pinnekjøtt.



Anonymous poster hash: f2d02...dca
Skrevet

Brun saus, medisterkjøttboller, hjemmelagd surkål, erter eller aspargesbønner, mandelpoteter

Skrevet

Vi bruker små mandelpoteter, surkål, rødkål, babygulerøtter,

Brokkoli, rosenkål, sosisser, hjemmlagde kjøttkaker, svisker,

Rødbeter, tyttebærsyltetøy, sølvløk, sjysaus og waldorfsalat.

Tror ikke jeg har glemt noe nå, mye mat på julaften😊🎄🎅

 

Anonymous poster hash: 3be54...e95

Skrevet

Surkål, rosenkål, mandelpoteter, medisterkaker, julepølse og brun saus laget på sjy. Alt er hjemmelaget på julaften :) Også skal vi ha kalkunfilet til meg siden jeg blir så dårlig av både ribbe, medisterkaker og julepølse :)



Anonymous poster hash: 9bbfc...575
Skrevet

Kjenner jeg blir en smule overveldet her... Til ribba serveres surkål, god saus og mandelpoteter.

 

Anonymous poster hash: ec95a...f5e

Skrevet

Vi bruker faktisk kålrabistappe til, men den er lagd med nesten 50\50 potet og kålrabi så den er veldig mild. Surkål, rosenkål og bacon, brun saus og tyttebærsyltetøy. Hvis vi har gjester så lager jeg gjerne medisterkaker, julepølser og flere typer tilbehør til og.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...