Anonym bruker Skrevet 22. desember 2014 #1 Skrevet 22. desember 2014 ? Anonymous poster hash: 915c0...0fb
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2014 #2 Skrevet 22. desember 2014 Rødsaus er kjøpt. Vi har alltid risgrøt på formiddag julaften. Så lager mye da som og de til riskrem Anonymous poster hash: db3b7...20a
*Lissi* Skrevet 22. desember 2014 #4 Skrevet 22. desember 2014 Lager grøten dagen før, og riskrem på formiddagen på julaften
Elsker livet Skrevet 22. desember 2014 #5 Skrevet 22. desember 2014 Lager riskrem dagen før, og tar frosne jordbær fra fryseren samme dag.
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2014 #6 Skrevet 22. desember 2014 Har grøtlunsj m/mandel på julaften, lager rikelig så det blir nok til riskremen. Pisker krem og blander med grøten like før middagen blir servert. Rød saus koker vi på julaftensmorgenen. Bringebærsaus m rødvin og vaniljestang. Mmmmm Anonymous poster hash: 39195...d39
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2014 #7 Skrevet 22. desember 2014 Jeg hadde folk på lørdag. Jeg kokte grøt torsdagskveld, og laget riskremen på fredagskvelden, samt bærsaus. Det smakte helt ypperlig på lørdagen Anonymous poster hash: a5a73...8d6
Gjest ronja røverdatter Skrevet 22. desember 2014 #8 Skrevet 22. desember 2014 Rød saus kan lages dagens før. Grøten lages enten julaften formiddag eller lille julaften på kvelden, alt etter når vi spiser grøt. Det varierer litt etter hvem vi er sammen med i jula. Riskremen lages på tidlig ettermiddag på julaften. Synes ikke at den er så god når den blir laget dagen før. Det skjer et eller annet med kremen som ikke er så godt.
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2014 #9 Skrevet 22. desember 2014 Kjøper ferdiglaget!!! Anonymous poster hash: cbd86...32d
Chl85 Skrevet 22. desember 2014 #10 Skrevet 22. desember 2014 Lager risgrøt til "middag" på lille juleaften også blir det desserten på julaften
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå