Gå til innhold

Dere som har riskrem og rød saus til dessert på julaften. Lager dere det dagen før eller julaften morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

?

 

Anonymous poster hash: 915c0...0fb

Skrevet

Rødsaus er kjøpt. Vi har alltid risgrøt på formiddag julaften. Så lager mye da som og de til riskrem

 

Anonymous poster hash: db3b7...20a

Skrevet

Jeg lager dagen før

Skrevet

Lager grøten dagen før, og riskrem på formiddagen på julaften :)

Skrevet

Lager riskrem dagen før, og tar frosne jordbær fra fryseren samme dag. 

Skrevet

Har grøtlunsj m/mandel på julaften, lager rikelig så det blir nok til riskremen. Pisker krem og blander med grøten like før middagen blir servert.

Rød saus koker vi på julaftensmorgenen. Bringebærsaus m rødvin og vaniljestang. Mmmmm



Anonymous poster hash: 39195...d39
Skrevet

Jeg hadde folk på lørdag.

Jeg kokte grøt torsdagskveld, og laget riskremen på fredagskvelden, samt bærsaus.

Det smakte helt ypperlig på lørdagen ;)

 

Anonymous poster hash: a5a73...8d6

Gjest ronja røverdatter
Skrevet

Rød saus kan lages dagens før.  Grøten lages enten julaften formiddag eller lille julaften på kvelden, alt etter når vi spiser grøt.  Det varierer litt etter hvem vi er sammen med i jula.  Riskremen lages på tidlig ettermiddag på julaften.  Synes ikke at den er så god når den blir laget dagen før.  Det skjer et eller annet med kremen som ikke er så godt.

Skrevet

Kjøper ferdiglaget!!! :)

 

Anonymous poster hash: cbd86...32d

Skrevet

Lager risgrøt til "middag" på lille juleaften også blir det desserten på julaften ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...