Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #1 Skrevet 21. desember 2014 tenkte at det kanskje går å brune de i dag , men så steke de ferdig i ovnen sammen med ribben på julaften? Anonymous poster hash: 62341...5fd
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #2 Skrevet 21. desember 2014 Ehh... Ja. Sier seg vel selv. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #3 Skrevet 21. desember 2014 ...eh, hva er det som sier seg selv? at jeg må gjennomsteke de i dag, eller at jeg kan fryse de først. Anonymous poster hash: 62341...5fd
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #4 Skrevet 21. desember 2014 Svarte på overskriften og de må gjennomstekes. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #5 Skrevet 21. desember 2014 Svarte på overskriften og de må gjennomstekes. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80 Hvorfor? Når de skal gjennomstekes på julaften uansett? Hvorfor sier det seg selv? Anonymous poster hash: 62341...5fd
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #6 Skrevet 21. desember 2014 Herrefred...for et hyggelig svar... Du kan brune og fryse dem, og steke dem ferdig sammen med ribba Anonymous poster hash: 6a8dc...bf0
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #7 Skrevet 21. desember 2014 Svarte på overskriften og de må gjennomstekes. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80 Hvorfor? Når de skal gjennomstekes på julaften uansett? Hvorfor sier det seg selv? Anonymous poster hash: 62341...5fd Svin skal gjennomstekes enkelt og greit. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #8 Skrevet 21. desember 2014 Svarte på overskriften og de må gjennomstekes. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80 Hvorfor? Når de skal gjennomstekes på julaften uansett? Hvorfor sier det seg selv? Anonymous poster hash: 62341...5fd Svin skal gjennomstekes enkelt og greit. Anonymous poster hash: 2f8aa...c80 men i alle dager, ser du ikke hva jeg skriver`? At jeg skal gjennomsteke de på julaften uansett? Ingen får servert svin som ikke er gjennomstekt, kun fryseren. Anonymous poster hash: 62341...5fd
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2014 #9 Skrevet 21. desember 2014 Herrefred...for et hyggelig svar... Du kan brune og fryse dem, og steke dem ferdig sammen med ribba Anonymous poster hash: 6a8dc...bf0 Tusen takk :-) Anonymous poster hash: 62341...5fd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå