Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #1 Skrevet 17. desember 2014 Vi har ikke helt bestemt meny for jula, trenger tips Anonymous poster hash: b6c61...7f3
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #2 Skrevet 17. desember 2014 Julaften: kalkun med stuffing, potet, gulrot, rosenkål og saus. 1. dag: brunsj og rester 2. dag: pinnekjøtt, potet, kålrotstappe 3. dag: ribbe, medisterpølser, medisterkaker, potet, rødkål, grønnsaker, saus 4. dag: lutefisk Anonymous poster hash: 213ff...67c
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #3 Skrevet 17. desember 2014 Julaften: ribbe med tilbehør (for meg:kun ribbe, , potet og sennep) 1 juledag: brunsj med ribbe, medisterkake, julepølse, risengrynsgrøt, rømmegrøt, koldtbord. 2 juledag: tapas( me blant annet vårruller, scampi, , kjøttboller i tomatsaus) Resten er ikke planlagt men skal på et par familiemiddager iløpet av jula. Anonymous poster hash: 8c1e0...c85
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #4 Skrevet 17. desember 2014 Lileljulaften: lutefisk Julaften: pinnekjøtt 1. juledag: kveite 2.juledag: ribbe Nyttårsaften: kalkun Anonymous poster hash: cd328...2bb
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #5 Skrevet 17. desember 2014 Julaften: ribbe, medisterkaker og sosisser 1. juledag: lutefisk 2. juledag: sodd 3:juledag: pinnekjøtt Anonymous poster hash: 31933...8bd
☆☆☆ Skrevet 17. desember 2014 #6 Skrevet 17. desember 2014 Lille julaften: rømmegraut (?) Julaften: pinnekjøt og ribbe med tilbehør (svigers kjører full pakke) 1.dag: ribbe med tilbehør (hjå foreldra mine som har kun pinnekjøt på julaften). 2.dag: kanskje lutefisk
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #7 Skrevet 17. desember 2014 Lille julaften: grøt ( koker nok til rest for å lage riskrem til 2.juledag Julaften: pinnekjøtt med tilbehør 1.juledag: ribbe med tilbehør 2.juledag: lammelår med tilbehør 3.juledag: rest mat Anonymous poster hash: 9e58a...789
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2014 #8 Skrevet 18. desember 2014 Lillejulaften: risengrynsgrøt Julaften: ribbe, medisterkaker, sossier, surkål, brun saus 1.juledag: kveite 2.juledag: pinnekjøtt 3.juledag: usikker, kanskje raclette? Ev.lammelår Nyttårsaften: marinert kalkunbryst, fløtegratinerte poteter, hjemmelaget saus, gulrot/løk/røbettsalat. Anonymous poster hash: cb1ad...53d
Appelsinpiken Skrevet 18. desember 2014 #9 Skrevet 18. desember 2014 Julaften: pinnekjøtt med poteter, kålrotstappe, pølser, medisterkaker, surkål og rødkål. 1. Juledag: fisk. Som regel laks eller ørret. Torsk til de som ikke liker rød fisk. 2. Juledag. Rester etter julaften. 3.juledag, da begynner juleselskapene, så ofte noe viltkjøtt
klg,2 boys now:) Skrevet 18. desember 2014 #10 Skrevet 18. desember 2014 Lille julaften:kalkun med ovnsbakte poteter,saus og hvitløksbrød Julaften:ribbe,mandelpoter,brunssaus,rødkål,surkål,potetgull 1.juledag:brunsj med koldtbord 2.juledag:middag borte 3.juledag:taco el kebab(da er vi lei kjøtt og fett mat)
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2014 #11 Skrevet 18. desember 2014 Pinnekjøtt på julaften og pizza på døren på første dag. Andre dag er det kalkun. Tredje juledag har ikke vi. Anonymous poster hash: 584fd...892
Chl85 Skrevet 18. desember 2014 #12 Skrevet 18. desember 2014 Julaften; Ribbe sossisser medisterkaker rødkål surkål rosenkål mandelpoteter brunsaus med ribbefett. (Litt anderledes når vi er hos svigers ) Så er det selvfølgelig Riskrem/multekrem og julekaker. 1 dag: Julefrokost med rester, selvfiska og røkt laks(mmm), og all julepålegg som skal med. Er hele slekta til gubben så alle tar med seg matrett... mye godt kveld:Pinnekjøtt, vossakorv(til unga og de som ikke tåler sauefett) komle, kålrabistappe, poteter og smeltet smør. Så iskake, julekaker eller hjemmelaget pudding 2 dag: Ikke alltid vi gidder å ha noe spesielt, blir så matlei Men spiser vi hos foreldrene mine er det alltid fiskemiddag. Lettsaltet torsk, Uer eller Kolje. 3 dag: Da er vi hjemme selv og da blir det gjerne noe enkelt i form av Omelett, suppe eller lignende. I år tenkte jeg helstekt kalkunfilet med godt tilbehør
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2014 #13 Skrevet 18. desember 2014 Julaften: ribbe, surkål, grønnkålstuing, medisterkaker og sossiser 1. Juledag: samme som julaften 2. Juledag: hjortesteik med kantarellstuing 3. Juledag: kveite med agurksalat og gulrøtter Anonymous poster hash: e38cb...295
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå