Gå til innhold

Hva spiser dere julaften, 1, 2 og 3 juledag? Gjerne ta med hva dere har som tilbehør også :)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har ikke helt bestemt meny for jula, trenger tips :D

 

Anonymous poster hash: b6c61...7f3

Skrevet

Julaften: kalkun med stuffing, potet, gulrot, rosenkål og saus.

1. dag: brunsj og rester

2. dag: pinnekjøtt, potet, kålrotstappe

3. dag: ribbe, medisterpølser, medisterkaker, potet, rødkål, grønnsaker, saus

4. dag: lutefisk

 

Anonymous poster hash: 213ff...67c

Skrevet

Julaften: ribbe med tilbehør (for meg:kun ribbe, , potet og sennep)

1 juledag: brunsj med ribbe, medisterkake, julepølse, risengrynsgrøt, rømmegrøt, koldtbord.

2 juledag: tapas( me blant annet vårruller, scampi, , kjøttboller i tomatsaus)

Resten er ikke planlagt men skal på et par familiemiddager iløpet av jula.

 

Anonymous poster hash: 8c1e0...c85

Skrevet

Lileljulaften: lutefisk

Julaften: pinnekjøtt

1. juledag: kveite

2.juledag: ribbe

Nyttårsaften: kalkun



Anonymous poster hash: cd328...2bb
Skrevet

Julaften: ribbe, medisterkaker og sosisser

1. juledag: lutefisk

2. juledag: sodd

3:juledag: pinnekjøtt

 



Anonymous poster hash: 31933...8bd
Skrevet

Lille julaften: rømmegraut (?)

Julaften: pinnekjøt og ribbe med tilbehør (svigers kjører full pakke)

1.dag: ribbe med tilbehør (hjå foreldra mine som har kun pinnekjøt på julaften).

2.dag: kanskje lutefisk

Skrevet

Lille julaften: grøt ( koker nok til rest for å lage riskrem til 2.juledag :)

Julaften: pinnekjøtt med tilbehør

1.juledag: ribbe med tilbehør

2.juledag: lammelår med tilbehør

3.juledag: rest mat

 

 

 

Anonymous poster hash: 9e58a...789

Skrevet

Lillejulaften: risengrynsgrøt

Julaften: ribbe, medisterkaker, sossier, surkål, brun saus

1.juledag: kveite

2.juledag: pinnekjøtt

3.juledag: usikker, kanskje raclette? Ev.lammelår

Nyttårsaften: marinert kalkunbryst, fløtegratinerte poteter, hjemmelaget saus, gulrot/løk/røbettsalat.

 

Anonymous poster hash: cb1ad...53d

Skrevet

Julaften: pinnekjøtt med poteter, kålrotstappe, pølser, medisterkaker, surkål og rødkål.

1. Juledag: fisk. Som regel laks eller ørret. Torsk til de som ikke liker rød fisk.

2. Juledag. Rester etter julaften.

3.juledag, da begynner juleselskapene, så ofte noe viltkjøtt

Skrevet

Lille julaften:kalkun med ovnsbakte poteter,saus og hvitløksbrød

Julaften:ribbe,mandelpoter,brunssaus,rødkål,surkål,potetgull

1.juledag:brunsj med koldtbord

2.juledag:middag borte

3.juledag:taco el kebab(da er vi lei kjøtt og fett mat)

Skrevet

Pinnekjøtt på julaften og pizza på døren på første dag. Andre dag er det kalkun. Tredje juledag har ikke vi.

 

Anonymous poster hash: 584fd...892

Skrevet

Julaften;

 

Ribbe

sossisser

medisterkaker

rødkål

surkål

rosenkål

mandelpoteter

brunsaus med ribbefett. (Litt anderledes når vi er hos svigers ;)

 

Så er det selvfølgelig Riskrem/multekrem og julekaker.

 

1 dag:

Julefrokost med rester, selvfiska og røkt laks(mmm), og all julepålegg som skal med. Er hele slekta til gubben så alle tar med seg matrett... mye godt ;)

 

kveld:Pinnekjøtt, vossakorv(til unga og de som ikke tåler sauefett) komle, kålrabistappe, poteter og smeltet smør.

 

Så iskake, julekaker eller hjemmelaget pudding ;)

 

2 dag: Ikke alltid vi gidder å ha noe spesielt, blir så matlei ;) Men spiser vi hos foreldrene mine er det alltid fiskemiddag. Lettsaltet torsk, Uer eller Kolje. :)

 

3 dag: Da er vi hjemme selv og da blir det gjerne noe enkelt i form av Omelett, suppe eller lignende. I år tenkte jeg helstekt kalkunfilet med godt tilbehør ;)

 

Skrevet

Julaften: ribbe, surkål, grønnkålstuing, medisterkaker og sossiser

 

1. Juledag: samme som julaften

 

2. Juledag: hjortesteik med kantarellstuing

 

3. Juledag: kveite med agurksalat og gulrøtter

 

Anonymous poster hash: e38cb...295

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...