Anonym bruker Skrevet 16. desember 2014 #1 Skrevet 16. desember 2014 ? Anonymous poster hash: 41b57...9cc
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2014 #2 Skrevet 16. desember 2014 Skålda og tørka mandlar, eggekvite og melis brukar vi. Ingenting anna☺ Anonymous poster hash: bc3e9...c54
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2014 #3 Skrevet 16. desember 2014 Har jeg aldri brukt. Anonymous poster hash: 78048...43e
Iselilja Skrevet 16. desember 2014 #4 Skrevet 16. desember 2014 Har laget marsipan flere ganger, men tragant har jeg aldri en gang hørt om. Hva er det?
Hønemor30 Skrevet 16. desember 2014 #5 Skrevet 16. desember 2014 Tragant gir en seigere masse. Kjøpes på apotek. Og kan fint sløyfes. På boksen står det indinsk tragant,pulver. Sterculia gum og ja, det er lite som skal i og har man i for mye blir det gummi aktig konsistens
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå