Gå til innhold

MÅ man bruke tragant når man lager marsipan?


Anbefalte innlegg

Skrevet

?

 

Anonymous poster hash: 41b57...9cc

Fortsetter under...

Skrevet

Skålda og tørka mandlar, eggekvite og melis brukar vi. Ingenting anna☺

 

Anonymous poster hash: bc3e9...c54

Skrevet

Har jeg aldri brukt. 



Anonymous poster hash: 78048...43e
Skrevet

Har laget marsipan flere ganger, men tragant har jeg aldri en gang hørt om. Hva er det?

Skrevet

Tragant gir en seigere masse. Kjøpes på apotek. Og kan fint sløyfes. På boksen står det indinsk tragant,pulver. Sterculia gum ;) og ja, det er lite som skal i og har man i for mye blir det gummi aktig konsistens

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...