Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #1 Skrevet 13. desember 2014 I år står vi for julemiddagen.. Har 6 av åtte personer som bokstavlig talt må åpne bukseknappen på slutten av måltidet pga de eter til de sprekker Anonymous poster hash: b4b40...f1c
☆☆☆ Skrevet 13. desember 2014 #2 Skrevet 13. desember 2014 500g, men vi et ikkje pølse og anna kjøt-tilbehør til.
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #3 Skrevet 13. desember 2014 400 g pr person er vel tommelfingerregelen, 500 om du har storspisere. Anonymous poster hash: 56f96...185
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #4 Skrevet 13. desember 2014 500g er vel det vanlige. Vi beregner alltid mer enn det. Bedre med rester enn for lite mat akkurat på julaften. Anonymous poster hash: 4a471...7ea
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #5 Skrevet 13. desember 2014 500g er vel det vanlige. Vi beregner alltid mer enn det. Bedre med rester enn for lite mat akkurat på julaften. Anonymous poster hash: 4a471...7ea Samme her, alltid 500 g per person, også barn som ikke spiser så mye. MÅ ha ekstra. Anonymous poster hash: 93065...1bf
Gulltopp med Knoll og Tott Skrevet 13. desember 2014 #6 Skrevet 13. desember 2014 500 her også. Rester er aldri feil 😋
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #7 Skrevet 13. desember 2014 500 gram,noooomnoom Anonymous poster hash: f7d36...154
Linkwi Skrevet 14. desember 2014 #9 Skrevet 14. desember 2014 Heller for mye enn å gå tom sier nå jeg! Jeg har vært i middager der det er gått tom for mat, uten at noen har storspist, og det er virkelig ikke noe å trakte etter...:/
Gjest ronja røverdatter Skrevet 14. desember 2014 #10 Skrevet 14. desember 2014 500g pr person.Minst.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå