Anonym bruker Skrevet 10. desember 2014 #1 Skrevet 10. desember 2014 Har bakt egne lussekatter til 2 åringen pga allergi som vi skal ha med med på fredag. De ligger nå i fryseren, men hvordan få de til å smake best? Kan jeg ta de ut torsdag kveld eller blir det bare tørt da? De blir kanskje best i ovn, men det funker vel ikke å ta de i ovnen før vi drar hjemmefra? Anonymous poster hash: 869f0...c2b
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2014 #2 Skrevet 10. desember 2014 Jeg tiner mine på lav temperatur i ovnen, så det går nok helt fint at du gjør det før dere drar. Anonymous poster hash: 9f70e...2b6
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2014 #3 Skrevet 10. desember 2014 Hadde snakket med barnehagen om de ikke kan tine dem der. Det gjorde jeg alltid da jeg hadde allergibarn, og det fikk helt knirkefritt Anonymous poster hash: ef8e6...fbf
Koneogkone+2jenter Skrevet 10. desember 2014 #4 Skrevet 10. desember 2014 Varmluft 50 grader, inne i plastpose i ca en time. Som nybakt
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2014 #5 Skrevet 10. desember 2014 Tiner alltid bakst på benken men godt pakket inn, aldri opplevd at det har blitt tørt. Anonymous poster hash: e8e37...267
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå