Gå til innhold

Hvordan tine frossen bakst til å ha med i bhg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har bakt egne lussekatter til 2 åringen pga allergi som vi skal ha med med på fredag. De ligger nå i fryseren, men hvordan få de til å smake best? Kan jeg ta de ut torsdag kveld eller blir det bare tørt da? De blir kanskje best i ovn, men det funker vel ikke å ta de i ovnen før vi drar hjemmefra?

 

 

 

Anonymous poster hash: 869f0...c2b

Skrevet

Jeg tiner mine på lav temperatur i ovnen, så det går nok helt fint at du gjør det før dere drar.



Anonymous poster hash: 9f70e...2b6
Skrevet

Hadde snakket med barnehagen om de ikke kan tine dem der. Det gjorde jeg alltid da jeg hadde allergibarn, og det fikk helt knirkefritt :)

 

Anonymous poster hash: ef8e6...fbf

Skrevet

Varmluft 50 grader, inne i plastpose i ca en time. Som nybakt :)

Skrevet

Tiner alltid bakst på benken men godt pakket inn, aldri opplevd at det har blitt tørt.

 

Anonymous poster hash: e8e37...267

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...