Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #1 Skrevet 8. desember 2014 Det står bare "smør" i oppskriften :-) Anonymous poster hash: 12cc5...b2c
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #2 Skrevet 8. desember 2014 Alltid meierismør! Anonymous poster hash: 335e3...969
DramaMama Skrevet 8. desember 2014 #4 Skrevet 8. desember 2014 Jeg bruker alltid meierismør, og har aldri skjønt poenget med usaltet smør - synes saltet i smøret er med på å balansere alt sukkeret.
☆☆☆ Skrevet 8. desember 2014 #6 Skrevet 8. desember 2014 Jeg bruker alltid meierismør, og har aldri skjønt poenget med usaltet smør - synes saltet i smøret er med på å balansere alt sukkeret. Forsåvidt enig, brukar sjølv normalsalta. Mest fordi ein då slepp unna med ein type smør i kjøleskapet. Brukar eg usalta smør brukar eg litt salt i bakinga, men mindre enn det som er i smøret.
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #7 Skrevet 8. desember 2014 Står det smør, så menes det smør! Og smør finnes kun i to typer, normalsaltet eller usaltet. (Eller det finnes ekstra saltet smør også, men det vil du ikke ha i kakene dine.) Smør er smør, et ekte produkt, margarin er noe helt annet, og ikke egnet for baking. Anonymous poster hash: 4e5cf...b48
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #8 Skrevet 8. desember 2014 Smør er jo smør, altså meierismør. Jeg bruker alltid usaltet, men det går fint med normalsaltet også :-) Anonymous poster hash: b7a9d...5e8
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #9 Skrevet 8. desember 2014 Er usikker... Da jeg i en Berlinerkranseoppskrift leste at det stod : "smør ( ikke meierismør)" Finnes det smør som er ekte smør, utenom meierismør? Og hva heter i såfall det smøret? ( uavhengig om det er saltet eller utsalget) Takk for svar :-) Hi Anonymous poster hash: 12cc5...b2c
amandine Skrevet 8. desember 2014 #10 Skrevet 8. desember 2014 Usaltet smør er jo ekte smør. Meierismør er også ekte smør, men.tilsatt salt. Det går helt fint, begge deler. Forøvrig hevdes det vel fra de som lever av baking at man får det optimale av smak og egenskap ved å blande smør og melange.
Villbringebringebær Skrevet 8. desember 2014 #11 Skrevet 8. desember 2014 Jeg bruker ikke smør i Sarah Bernard kremen, lager du smørkrem? Jeg lager trøffelkrem, eller mener du å ha smør i bunnen? Bruk meierismør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå