Gå til innhold

HVordan få stiv melisglasur uten egg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Stiv og hvit, til pynting av pepperkaker selvfølgelig :-)

Fortsetter under...

Skrevet

Vann og melis.. Lufttørk.. Voila...



Anonymous poster hash: 341c8...5d3
Skrevet

 

Vann og melis.. Lufttørk.. Voila...

 

Anonymous poster hash: 341c8...5d3

 

 

Joa, men den blir ikke sååå stiv, og ikke like hvit og fin :-)

Skrevet

Denne kanskje? Har ikke prøvd den selv, men den er uten egg og finnes i forskjellige farger..

 

dr-oetker-pynteglasur-rosa_1.jpg

Skrevet

Google royal iceing

 

Anonymous poster hash: f8a80...3dd

Skrevet

Google royal iceing

 

Anonymous poster hash: f8a80...3dd

 

Det er jo det som er problemet, at hun må ha UTEN egg..

Annonse

Skrevet

Er det ikke sitrondråper som gjør den ekstra hvit og blank?

 

Anonymous poster hash: 6a5c3...6f5

Skrevet

Da bruker du no egg eggreplacer og pisker det luftig sammen med melis, sitron og litt vann. Det finnes i de fleste velassorterte matbutikker.

Skrevet

 

Google royal iceingAnonymous poster hash: f8a80...3dd

 

 

Det er jo det som er problemet, at hun må ha UTEN egg..

.....og det finnes oppskrifter på royal iceing uten egg!!

 

Anonymous poster hash: f8a80...3dd

Skrevet

Sitron :)



Anonymous poster hash: 09270...a2b
Skrevet

Alltid brukt kun vann og melis, stivner og blir steinhardt. Bruk mer melis i, du har sikkert for mye vann i.

 

Anonymous poster hash: 63b57...88f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...