Anonym bruker Skrevet 7. desember 2014 #1 Del Skrevet 7. desember 2014 Har så lyst på noe salt. Anonymous poster hash: 26792...d5a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gutt2015Lille2017 Skrevet 7. desember 2014 #2 Del Skrevet 7. desember 2014 Ja :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/#findComment-146856976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Moooor86 Skrevet 7. desember 2014 #3 Del Skrevet 7. desember 2014 Fant en artikkel om julemat for gravide her: http://altformamma.no/gravid/100/article/item/null/julemat-for-gravide-og-ammende Står bland annet dette: Rull, sylte, kokt skinke, og diverse kjøttpålegg og spekemat er greit så lenge den har vært skikkelig varmebehandlet på over 100 grader i forhold til listeria, eller kjøttet har vært frosset ned i minus 20 grader c i to døgn i forhold til toxoplasmose. Oppbevar det i kjøleskapet i egne bokser slik at det ikke blir utsatt for listeriasmitte, og spis det i god tid før datoen løpe ut. Så ser ut som det går fint Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/#findComment-146857030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2014 #4 Del Skrevet 7. desember 2014 Takk dere reddet frokosten Anonymous poster hash: 26792...d5a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/#findComment-146857137 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2014 #5 Del Skrevet 7. desember 2014 Kanskje et teit spm, men jeg går ut i fra at de ulike kjøttpåleggene i butikkene som rull, sylte osv skal ha gjennomgått enten frysing eller steking før vi som forbrukere får kjøpt dem..? Det er ikke noe vi må passe på selv? Anonymous poster hash: 2f376...d01 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/#findComment-146857857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #6 Del Skrevet 8. desember 2014 Jeg reagerte på artikkelen som det er linket til angående kjøttpålegg man ikke kan spise fordi jeg mener sylte, rull etc som er vakuumpakket og kjøpt i butikk er trygt. Ringte Gilde og spurte, de bekreftet at alt av oppskåret, vakumpakket kjøttpålegg som de selger er varmebehandlet og trygt for gravide. Det gjelder da ikke spekemat og salami. Dette må varmebehandles i ovn eller stekepanne. Anonymous poster hash: 0524b...650 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/#findComment-146859055 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2014 #7 Del Skrevet 8. desember 2014 Jeg reagerte på artikkelen som det er linket til angående kjøttpålegg man ikke kan spise fordi jeg mener sylte, rull etc som er vakuumpakket og kjøpt i butikk er trygt. Ringte Gilde og spurte, de bekreftet at alt av oppskåret, vakumpakket kjøttpålegg som de selger er varmebehandlet og trygt for gravide. Det gjelder da ikke spekemat og salami. Dette må varmebehandles i ovn eller stekepanne.Anonymous poster hash: 0524b...650 kan lett misforstås akkurat det der, litt dårlig poengtert ,oppfattet det på samme måte jeg også, at sylte var fy fy..skal no kose meg med julepålegg jeg vi har tom en vakumeringsmaskin slik at jeg kan fryse ned porsjoner av ferskt pålegg og ta opp litt og litt Ila julen Anonymous poster hash: 8e731...4d9 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144185691-kan-jeg-spise-spekeskinke-hvis-jeg-steker-den/#findComment-146859082 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå