Gå til innhold

Hvilken type saus til riskrem?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ulik smak:) jeg synes risken uten saus er kvalmende, men er ikke så glad i riskrem. Ville hatt en frisk saus. Den din mor lager høres god ut! Ville i alle fall ikke gått for syntetisk posesaus.

 

Anonymous poster hash: e0cc4...df2

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

 

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

 

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

 

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake?

 

Anonymous poster hash: b163c...fc4

Annonse

Jeg er vant til solbærsaus. Solbærsirup blandet med vann ca 50/50, kokt opp med litt potetmel løst opp i kaldt vann så vidt jeg husker. Standard "rød saus". Tanta mi bruker hermetiske kirsebær, sikkert med inspirasjon fra Danmark. Det er også godt. Jordbær/bringebær blir for tamt for min smak, skikkelig nedtur om jeg får det...

 

Anonymous poster hash: f3cfd...3b6

 

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake? Anonymous poster hash: b163c...fc4

Mener jeg brukte en Eldorado-pose av hver :)

Bare tilsett laken litt etter litt, så den ikke blir for tynn ;)

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

 

 

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake? Anonymous poster hash: b163c...fc4

Mener jeg brukte en Eldorado-pose av hver :)

Bare tilsett laken litt etter litt, så den ikke blir for tynn ;)

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk igjen, søte du.

Og takk for nye tips. Spennende med solbær. Aldri hørt om ;)

 

Anonymous poster hash: b163c...fc4

 

 

 

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake? Anonymous poster hash: b163c...fc4

Mener jeg brukte en Eldorado-pose av hver :)

Bare tilsett laken litt etter litt, så den ikke blir for tynn ;)Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk igjen, søte du.

Og takk for nye tips. Spennende med solbær. Aldri hørt om ;)Anonymous poster hash: b163c...fc4

Bare hyggelig :)

Jordbæra gjør den søt, bringebæra gjør den syrlig og frisk ;)

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Annonse

Jeg liker riskrem best uten saus. Synes sausen er kvalmende.

 

Kanskje ikke det du ville høre?

Jeg er som deg.

Kjøper en eller annen rød saus i kartong til mannen. Han klager ikke.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...