Gå til innhold

Hvilken type saus til riskrem?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal snart ha folk på bla riskrem. Aldri vært glad i dette selv, så jeg har aldri lagt merke til hva folk foretrekker.

Mamma kjører alltid jordbær sammen med litt melis.

Er det den beste "sausen"?

 

Anonymous poster hash: b163c...fc4

Videoannonse
Annonse
Gjest Julia1984
Skrevet

Jeg liker riskrem best uten saus. Synes sausen er kvalmende.

 

Kanskje ikke det du ville høre?

Skrevet

Ulik smak:) jeg synes risken uten saus er kvalmende, men er ikke så glad i riskrem. Ville hatt en frisk saus. Den din mor lager høres god ut! Ville i alle fall ikke gått for syntetisk posesaus.

 

Anonymous poster hash: e0cc4...df2

Skrevet

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

 

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Skrevet

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

 

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

 

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake?

 

Anonymous poster hash: b163c...fc4

Gjest RosaDamen
Skrevet

Jeg koker en tykk saus av jordbærsaft (hjemmelaget), potetmel, litt vann og sukker. Mens sausen er varm har jeg opp frosne jordbær, sånn at de tiner. Kjempegodt med både saus og hele bær.

Skrevet

Jeg er vant til solbærsaus. Solbærsirup blandet med vann ca 50/50, kokt opp med litt potetmel løst opp i kaldt vann så vidt jeg husker. Standard "rød saus". Tanta mi bruker hermetiske kirsebær, sikkert med inspirasjon fra Danmark. Det er også godt. Jordbær/bringebær blir for tamt for min smak, skikkelig nedtur om jeg får det...

 

Anonymous poster hash: f3cfd...3b6

Skrevet

 

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake? Anonymous poster hash: b163c...fc4

Mener jeg brukte en Eldorado-pose av hver :)

Bare tilsett laken litt etter litt, så den ikke blir for tynn ;)

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Skrevet

 

 

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake? Anonymous poster hash: b163c...fc4

Mener jeg brukte en Eldorado-pose av hver :)

Bare tilsett laken litt etter litt, så den ikke blir for tynn ;)

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk igjen, søte du.

Og takk for nye tips. Spennende med solbær. Aldri hørt om ;)

 

Anonymous poster hash: b163c...fc4

Skrevet

Bringebær er favoritten her, det gjer riskremen friskare.

 

Køyr ein pk bringebær og et par ss melis i blendar. Nydeleg!

Skrevet

Jeg liker best frosne rørte jordbær som er tilsatt lite sukker, bør smake litt surt.

Skrevet

Rørte jordbær eller bringebær. Er ikkje så glad i riskrem, skal det vere spiselig må sausen vere frisk og syrlig på smak.

Skrevet

 

 

 

D beste er å mixe jordbær og bringebær (de frosne posene fra Eldorado er midt i blinken).

Kjør de sammen i en blender sammen med sukkerlake (kok 2 dl vann med 2 dl sukker).

Tilsett melis dersom du vil ha d søtere.

Sil sausen gjennom en sil, slik at bringebærsteinene blir fjernet. Beste sausen!! ;)

'Kos' sin jordbærsaus er også veldig god.Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk for svar jenter, og takk for oppskrift til deg over.

Vet du hvor mangen gram bær en må ha til denne mengen sukkerlake? Anonymous poster hash: b163c...fc4

Mener jeg brukte en Eldorado-pose av hver :)

Bare tilsett laken litt etter litt, så den ikke blir for tynn ;)Anonymous poster hash: 4603f...83e

Takk igjen, søte du.

Og takk for nye tips. Spennende med solbær. Aldri hørt om ;)Anonymous poster hash: b163c...fc4

Bare hyggelig :)

Jordbæra gjør den søt, bringebæra gjør den syrlig og frisk ;)

 

Anonymous poster hash: 4603f...83e

Skrevet

Pleier å ha sjokoladesaus vi :-) Nammm.



Anonymous poster hash: d1942...9c2
Skrevet

Jeg liker riskrem best uten saus. Synes sausen er kvalmende.

 

Kanskje ikke det du ville høre?

Jeg er som deg.

Kjøper en eller annen rød saus i kartong til mannen. Han klager ikke.

Skrevet

Jeg liker best rørte frosne bringebær tilsatt litt sukker! Bedre blir det ikke. Riskrem er søtt, så passer best med bringebær!

Skrevet

Her er det rørte jordbær fra sommerens innhøsting :-) Litt lite sukker i blandingen så det hele ikke blir for søtt.

Om jeg ikke får riskrem med rørte jordbær til jul har jeg tendenser til å bli litt rabiat ..

Skrevet

Bringebær eller kirsebærsaus er mye bedre enn jordbær :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...