Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #1 Skrevet 30. november 2014 Jeg har et trau som jeg skulle vasket litt for støv. Hvordan kan jeg gjøre det? Anonymous poster hash: 3be65...e07
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #2 Skrevet 30. november 2014 Er det malt? I så fall, bløt det litt og vask det med myk børste, svamp eller klut. Umalt? Da kan du skure med skurekost. Anonymous poster hash: cd6ad...b9e
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #3 Skrevet 30. november 2014 Bare tørke av det med fuktig klut? Bør jeg smøre noe på det etterpå? Det er ubehandlet. Hi Anonymous poster hash: 3be65...e07
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #4 Skrevet 30. november 2014 Bare tørke av det med fuktig klut? Bør jeg smøre noe på det etterpå? Det er ubehandlet. Hi Anonymous poster hash: 3be65...e07 Hvis det er ubehandlet, så kan du gjøre akkurat hva du vil med det. Hvis du, som jeg foreslo i stad, skurer det, så kan du bruke trauget, f.eks. til mat. Selvfølgelig kan du også bare tørke av støvet, men da er ikke trauget rent nok til at du f.eks. kan oppbevare mat i det. Husk at trauget var gamle-dagers kjøkkenmaskin. Det var i trauget de bl.a. satte og eltet deiger. Anonymous poster hash: cd6ad...b9e
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #5 Skrevet 30. november 2014 Jeg sliter det ikke hvis jeg skrubber med børste da? Hi Anonymous poster hash: 3be65...e07
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #6 Skrevet 30. november 2014 Jeg sliter det ikke hvis jeg skrubber med børste da? Hi Anonymous poster hash: 3be65...e07 Skal du skrubbe lenge tenkte du? Anonymous poster hash: a9616...1e7
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #7 Skrevet 30. november 2014 Vaske det med grønnsåpe vann. Skrub det forsiktig med en børste. Skyll det godt. La det stå og tørke. Har du et rom som det ikke er for varmt i så ville jeg kanskje satt det der noen dager til det vart ordentlig tørt. Fare for at det kan sprekke hvis det tørker for fort. Anonymous poster hash: aaa9f...812
Anonym bruker Skrevet 30. november 2014 #8 Skrevet 30. november 2014 Takk for tips. Huff er redd for å skade det 😕 Hi Anonymous poster hash: 3be65...e07
Gjest Antarctica Skrevet 30. november 2014 #9 Skrevet 30. november 2014 Ubehandlet treverk kan du vel knapt nok skade, hvis du ikke tar i bruk sandpapir... Hvorfor er du redd for å skade det? Det er neppe et riksklenodium?
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2016 #10 Skrevet 8. februar 2016 Jeg har fått det av moren min. Det er etter tippoldemoren min. Så for meg da et klenodium 😊 Anonymous poster hash: 3be65...e07
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2016 #11 Skrevet 8. februar 2016 Jeg har fått det av moren min. Det er etter tippoldemoren min. Så for meg da et klenodium 😊 Anonymous poster hash: 3be65...e07 Har du ikke fått vasket det enda? Og jeg trodde jeg var fæl til å utsette gjøremål 😂 Anonymous poster hash: 0efe6...231
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2016 #12 Skrevet 8. februar 2016 Jeg har fått det av moren min. Det er etter tippoldemoren min. Så for meg da et klenodium 😊 Anonymous poster hash: 3be65...e07 Har du ikke fått vasket det enda? Og jeg trodde jeg var fæl til å utsette gjøremål 😂 Anonymous poster hash: 0efe6...231 Haha! Jeg fant denne tråden da jeg googlet på: hvordan vaske trau. Og da måtte jeg jo legge imn kommentar. Men joda så neida; har bare tørket det med fuktig klut. Vet fortsatt ikke hvordan jeg vasker det... Og heller ikke hva jeg skal smøre det med.. Anonymous poster hash: 3be65...e07
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2016 #13 Skrevet 9. februar 2016 Et gammelt trau som har stått lenge ubrukt kan det være godt å sette inn med litt olje hvis du først skal vaske det. Ville ha brukt en myk kost eller en sånn svamp med skrubb på ene siden og vasket det med grønnsåpe. Skylle godt og la tørke helt. Så ville jeg ha gnidd det inn med litt god olivenolje og latt det trekke inn før jeg tok det i bruk (bruk i alle fall en type matolje hvis du har tenkt til å ha mat i det!). Har gjort det med flere ubehandlete treredskaper jeg bruker på kjøkkenet, og de ble som nye. Et gammelt trefat jeg har vasket jeg med grønnsåpe, og brukte det til å servere pinnekjøtt på julaften. Det trakk til seg mye av fettet fra kjøttet. Burde ha satt det inn med olje på forhånd, men tenkte ikke på det da. Anonymous poster hash: 27066...6a0
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2016 #14 Skrevet 9. februar 2016 Sånn type vanlig olivenolje som man bruker på kjøkkenet? Anonymous poster hash: 3be65...e07
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2016 #15 Skrevet 9. februar 2016 Sånn type vanlig olivenolje som man bruker på kjøkkenet?Anonymous poster hash: 3be65...e07 Jeg ville ikke brukt olivenolje. Bruk heller en helt nøytral olje uten smak og lukt! Kjøp en billig en Anonymous poster hash: b9a72...2ac
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå