Anonym bruker Skrevet 26. november 2014 #1 Skrevet 26. november 2014 Har sett en oppskrift som ser helt nydelig ut, men den har en del rødvin i seg. Skal stå å putre en stund. Kan jeg spise den? Anonymous poster hash: 3eb56...fa0
Anonym bruker Skrevet 26. november 2014 #2 Skrevet 26. november 2014 Ja. Alkoholen fordamper Anonymous poster hash: 67a85...fda
ms.Pond Skrevet 26. november 2014 #3 Skrevet 26. november 2014 Alkoholen fordamper ved rundt 70 grader, så hvis gryta koker etter du har hatt i rødvinen er alkoholen borte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå