Iselilja Skrevet 23. november 2014 #26 Skrevet 23. november 2014 Bruker kremfløte jeg også, og litt trøffelsalt eller trøffelolje. Smør til steking. Lav/middels varme, stekes til blank og såvidt stiv. Det viktigste er å ikke oversteke så det blir tørr åttitalsrøre.
BellaSuz Skrevet 23. november 2014 #27 Skrevet 23. november 2014 Jeg bruker egg, matfløte, salt, bittelitt hvit pepper og fersk gressløk. Steker den på middels varme, og tar den av platen mens den ennå er litt bløt. Vender den i panna og lar restvarmen steke den ferdig. Ikke hakk opp i småbiter men la den være litt hel, da blir den god og saftig😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå