Gå til innhold

Hvordan få eggerøren virkelig god? Hvordan lager du den?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bruker kremfløte jeg også, og litt trøffelsalt eller trøffelolje. Smør til steking. Lav/middels varme, stekes til blank og såvidt stiv. Det viktigste er å ikke oversteke så det blir tørr åttitalsrøre.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker egg, matfløte, salt, bittelitt hvit pepper og fersk gressløk. Steker den på middels varme, og tar den av platen mens den ennå er litt bløt. Vender den i panna og lar restvarmen steke den ferdig. Ikke hakk opp i småbiter men la den være litt hel, da blir den god og saftig😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...