mamma_bergen Skrevet 23. november 2014 #1 Skrevet 23. november 2014 Jeg lager den i panne, med melk, salt og pepper. Men den blir liksom litt vassen og lite smak..
ms.Pond Skrevet 23. november 2014 #2 Skrevet 23. november 2014 Jeg gjør som du, lager den i panne, med litt melk, salt og pepper, og så har jeg i litt tørket hvitløk og litt tørket løk eller gressløk, evt litt andre urter hvis jeg føler for. Pass på å ikke bruke for mye melk, da blir det ofte mye fuktighet i den og det kan vanne ut smaken. Pappa bruker bare vann og salt og pepper når han lager eggerøre, og det smaker mer av den enn av min.
Gjest Hercule Poirot Skrevet 23. november 2014 #3 Skrevet 23. november 2014 Visp egg, melk, salt, pepper og gressløk lett sammen. Stek på svak varme, rør i den jevnlig, snu og vend slik at alt blir stekt. Skal ikke bli brun, derfor er det viktig med svak varme. Det er ikke vanskelig å lage god eggerøre, men selve stekingen tar faktisk litt tid.
Mamma_til_2 Skrevet 23. november 2014 #4 Skrevet 23. november 2014 (endret) Visper sammen egg og div krydder så har jeg i 1 ss vann pr egg, den blir ikke vassen. Steker på panne med høyt lokk for den hever, trenger ikke snu den. svak varme. Endret 23. november 2014 av Mamma_til_2
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #5 Skrevet 23. november 2014 Jeg lager den i panne, med melk, salt og pepper. Men den blir liksom litt vassen og lite smak.. Jeg lager i kjele og bruker bare litt salt. Anonymous poster hash: 84fbc...802
mamma_bergen Skrevet 23. november 2014 Forfatter #6 Skrevet 23. november 2014 Ja,det er mulig jeg har for mye melk i den Prøver med bare en liten skvett
Fuglekassa Skrevet 23. november 2014 #7 Skrevet 23. november 2014 Jeg bruker kremfløte og hvisper den i kjele krydrer etter smak
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #8 Skrevet 23. november 2014 Ja,det er mulig jeg har for mye melk i den Prøver med bare en liten skvett Det skal i prinsippet være 1 spiseskje væske pr. egg. ;-) Anonymous poster hash: 0012a...ac2
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #9 Skrevet 23. november 2014 Jeg bruker kremfløte og hvisper den i kjele krydrer etter smak Hvisper? Anonymous poster hash: 0012a...ac2
Fuglekassa Skrevet 23. november 2014 #10 Skrevet 23. november 2014 Hehe jeg visste det var noe som ikke stemte i den setningen, jeg visper eggerøren så klart regner med alle skjønte hva jeg mente.
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #11 Skrevet 23. november 2014 Hehe jeg visste det var noe som ikke stemte i den setningen, jeg visper eggerøren så klart regner med alle skjønte hva jeg mente. Bra! :-) Anonymous poster hash: 0012a...ac2
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #12 Skrevet 23. november 2014 Bruker ikke melk. Fløte hvis jeg har det. Hvis ikke, vann. Synes ikke eggerøre blir god med melk. Visper sammen med salt og hvit pepper og steker på svak varme mens jeg rører i den. Passer på å stoppe før den blir tørr. Hvis jeg har gressløk, blander jeg i det til slutt. Jeg steker ikke gressløken. Anonymous poster hash: df7ca...9b8
Iiiiik Skrevet 23. november 2014 #13 Skrevet 23. november 2014 Jeg rører bare sammen eggene med salt og pepper. Pisker godt sammen og steker over lav varme. Når det er halvstivnet, har jeg i en klatt smør som blandes med eggene mens de stivner ferdig. Lar det alltid være litt bløtt, tørrstekt eggerøre er ekkelt. Klipper over gressløk til slutt.
Himmel og hav Skrevet 23. november 2014 #14 Skrevet 23. november 2014 Sånn blir den skikkelig god: Gode egg, gjerne økologiske, eller i det minste solegg. Én ss fløte pr. egg, visp sammen. Ha i salt og en god del gressløk. Stek i middels varm panne med en klatt smør (ikke margarin) i. Skyv på den hele tiden til den er sammenhengede, blank og litt fluffy.
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #15 Skrevet 23. november 2014 Jeg har en kjempehemmelighet når det gjelder eggerøre! 😁 Si jeg lager av 3 egg 1 ss vann 1/2 ts salt (Evt litt pepper og fersk gressløk) Så tar jeg en stor dæsj creme fresh oppi. Da blir den luftig og nydelig 😀 Anonymous poster hash: 607ff...d1c
mamma_bergen Skrevet 23. november 2014 Forfatter #16 Skrevet 23. november 2014 Tusen takk for tips Jeg begynner å få en følelse av at jeg har for mye melk og for høy varme
Gjest Skrevet 23. november 2014 #17 Skrevet 23. november 2014 Lager den slik som Kong Olav ville ha sin eggerøre http://www.godt.no/#!/oppskrift/1696/eggeroere-med-smoer-og-ristet-kongeloff
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #18 Skrevet 23. november 2014 Bruker aldri melk i eggerøre, mye bedre uten synes jeg Anonymous poster hash: e253a...95b
*Miss Marple* Skrevet 23. november 2014 #19 Skrevet 23. november 2014 Min kjære bestemor lærte meg å lage eggerøre, og det er alltid jeg som blir spurt om å lage det til spleisefester Oppskriften er enkel og grei uten noe dilldall. Eggerøre skal smake egg og ikke noe annet En spiseskje vann pr egg, en dæsj salt og stekes på ganske høy varme.
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #20 Skrevet 23. november 2014 Setter kasserollen på platen og knekker eggene i en egen bolle og putter i rikelig med smør. Heller egg/smør i kasserollen og rører fort. Skal ikke være lenge i pannen før eggerøren helles på tallerken. Den skal heller se for lite stekt ut når den tas ut av pannen. Anonymous poster hash: 913d9...809
DramaMama Skrevet 23. november 2014 #21 Skrevet 23. november 2014 Sånn blir den skikkelig god: Gode egg, gjerne økologiske, eller i det minste solegg. Én ss fløte pr. egg, visp sammen. Ha i salt og en god del gressløk. Stek i middels varm panne med en klatt smør (ikke margarin) i. Skyv på den hele tiden til den er sammenhengede, blank og litt fluffy. Slik gjør jeg det også, og får alltid skryt for eggerøren.
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #22 Skrevet 23. november 2014 Finhakket vårløk hvispes sammen med eggene, salt og pepper, ha i en kasserolle med masse meierismør, ha i rømme underveis, nydelig Anonymous poster hash: 61267...d85
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #23 Skrevet 23. november 2014 Jeg gjør som Gordon Ramsay, blir alltid bra da. Før jeg lærte denne måten ble den alltid grå og smakløs. http://m.youtube.com/watch?v=PUP7U5vTMM0 Fra 1 min og utover. 😊 Anonymous poster hash: 0ca99...864
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #24 Skrevet 23. november 2014 Har ikke lest alle svarene, men jeg er avhengig av aromat i eggerøre! Anonymous poster hash: eb74d...fad
Anonym bruker Skrevet 23. november 2014 #25 Skrevet 23. november 2014 Hvorfor bruker dere væske? Detcenkle er ofte det beste.😉 Egg og aromatkrydder. Anonymous poster hash: ef200...6ea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå