Anonym bruker Skrevet 22. november 2014 #1 Skrevet 22. november 2014 Vi skal ha "gløggfest" før jul med ca 30 gjester derav ti barn. Festen starter kl tre og varer så lenge den varer. Skal såklart ha pepperkaker og andre julekaker, men føler jeg må diske opp med noe lavbudgett saltmat også.... Flere som ikke spiser kjøtt og et par som er allergisk mot sjømat. Hva ville dere servert? Tenkte på å lage en kremet gulerotsuppe med hjembakte rundstykker/ brød til, men har ikke så mange store kjeler... Skal jo lage gløgg med og uten alkohol også... Hmm... Noen gode forslag? Anonymous poster hash: 230e3...86f
Anonym bruker Skrevet 22. november 2014 #3 Skrevet 22. november 2014 Jeg serverer først julegrøt, gløgg og saft til barna. Etter to-tre timer serverer jeg ost, kjeks, druer, melon, spekemat og litt julepålegg. I tillegg har jeg en saftig kanelkake med ostekrem. 😊 Anonymous poster hash: d91f8...cec
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå