Anonym bruker Skrevet 10. november 2014 #1 Skrevet 10. november 2014 Jeg gjør ikke det, hverken til meg selv eller barna. Har tynt lag under kokt skinke, ost eller andre pålegg som trenger "limet". Kvalmt ste jeg kanskje har sett er smør under nugatti eller peanøttsmør Anonymous poster hash: 7e036...2dc
Mandala Skrevet 10. november 2014 #2 Skrevet 10. november 2014 Ja, det har jeg. Kvalmende for meg er nugatti og andre smørepålegg som blir suget ned i brødet, så alt bare blir en våt masse.
Gjest Julia1984 Skrevet 10. november 2014 #3 Skrevet 10. november 2014 Bruker ikke smør på brødskiva hverken til meg selv eller barna
Anonym bruker Skrevet 10. november 2014 #4 Skrevet 10. november 2014 Under nugatti bruker jeg smør. Det smaker mye bedre hvis lagene er adskilt. Under kremost, makrell i tomat eller kaviar bruker jeg det derimot ikke. Jeg bruker heller ikke smør under ost eller skinke. Anonymous poster hash: 93fc3...ab3
Anonym bruker Skrevet 10. november 2014 #5 Skrevet 10. november 2014 Jeg bruker smør under alt, bortsett fra hvis jeg en sjelden gang lager ostesmørbrød. Men nå liker jeg smaken av smøret og komboen med andre ting. Anonymous poster hash: b000f...e80
Anonym bruker Skrevet 10. november 2014 #6 Skrevet 10. november 2014 Ja, under nugattien. Dvs, jeg smører nugatti på den ene, og smør på den andre, og klapper de sammen. Hilsen Kristin, 31 år Anonymous poster hash: cf87b...8cf
Anonym bruker Skrevet 10. november 2014 #7 Skrevet 10. november 2014 Kunne ikke falle meg inn! Ikke til ungene heller. Anonymous poster hash: f55b5...53b
MamaLadyBug Skrevet 10. november 2014 #8 Skrevet 10. november 2014 Bruker aldri smør under smørepålegg. Hverken til meg selv eller ungene. Det smaker ikke godt og jeg synes det er fullstendig unødvendig. Mannen min må ha smør uansett hva han har på skiva fordi han liker smaken av smør.
Hjertefru Skrevet 10. november 2014 #9 Skrevet 10. november 2014 Jeg og bruker smør under nutella. Tror det er saltet i smøret som gjør underverker for smaken...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå