Gå til innhold

Bruker du smør under smørepålegg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg gjør ikke det, hverken til meg selv eller barna. Har tynt lag under kokt skinke, ost eller andre pålegg som trenger "limet".

 

Kvalmt ste jeg kanskje har sett er smør under nugatti eller peanøttsmør

 

Anonymous poster hash: 7e036...2dc

Skrevet

Ja, det har jeg. Kvalmende for meg er nugatti og andre smørepålegg som blir suget ned i brødet, så alt bare blir en våt masse.

Gjest Julia1984
Skrevet

Bruker ikke smør på brødskiva hverken til meg selv eller barna

Skrevet

Under nugatti bruker jeg smør. Det smaker mye bedre hvis lagene er adskilt. Under kremost, makrell i tomat eller kaviar bruker jeg det derimot ikke. Jeg bruker heller ikke smør under ost eller skinke.



Anonymous poster hash: 93fc3...ab3
Skrevet

Jeg bruker smør under alt, bortsett fra hvis jeg en sjelden gang lager ostesmørbrød. Men nå liker jeg smaken av smøret og komboen med andre ting.



Anonymous poster hash: b000f...e80
Skrevet

Ja, under nugattien.

Dvs, jeg smører nugatti på den ene, og smør på den andre, og klapper de sammen.

 

Hilsen Kristin, 31 år :P

 

Anonymous poster hash: cf87b...8cf

Skrevet

Kunne ikke falle meg inn! Ikke til ungene heller.

 

Anonymous poster hash: f55b5...53b

Skrevet

Bruker aldri smør under smørepålegg. Hverken til meg selv eller ungene. Det smaker ikke godt og jeg synes det er fullstendig unødvendig. Mannen min må ha smør uansett hva han har på skiva fordi han liker smaken av smør.

Skrevet

Jeg og bruker smør under nutella. Tror det er saltet i smøret som gjør underverker for smaken...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...