Gå til innhold

Når jeg skal lage ostekake, hvilken kremost er det best å bruke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har aldri laget det før og det står bare kremost naturell i oppskriften.



Anonymous poster hash: bccf9...d41
Skrevet

Jeg kjøper den firkanta boksen fra Tine, den heter naturell bare.

Skrevet

Jeg foretrekker Philadelphia. Synes den er mer kremete.

Skrevet

Philadelfia. Både light eller den vanlige. Men Tine funker også.

Skrevet

Takk :)



Anonymous poster hash: bccf9...d41
Skrevet

Vanlig Philadelphia best på smak og konaistens

Skrevet

Da satser jeg på Philadelphia. Og skal tilsette smak så må bruke naturell :)



Anonymous poster hash: bccf9...d41
Skrevet

Jeg bruker helst Philadelphia. Den er mer luftig og kremete enn Tine sin👍

 

Anonymous poster hash: be95e...634

Skrevet

Mascarpone!!

 

Ostekake er så kaloririk at det ikke spiller noen rolle lengre at mascarpone er den feteste av alle. Er jo også den beste.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...