Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2014 #1 Skrevet 29. oktober 2014 Har egentlig to faste bolleoppskrifter som jeg veksler mellom og er veldig fornøye med, en til vanlige boller (faktisk den som står på boksen med vaniljesukker) og en annen til skillingsboller, men så googlet jeg "boller" og kom over en litt annerledes oppskrift: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/verdens-beste-boller Ser at det er veldig delte meninger om disse, noen her inne som har prøv dem? Jeg valgte dem i dag fordi jeg er hjemme med en halvsyk 5-åring og da passet det med noen der vi skulle bake ut med en gang Anonymous poster hash: 8f687...d04
piranha Skrevet 29. oktober 2014 #2 Skrevet 29. oktober 2014 Jeg har også brukt denne noen ganger, og det er den jeg får mest skryt for Jeg er ikke så glad i kardemomme, så kutter ut den
the amazing spidermamma Skrevet 29. oktober 2014 #4 Skrevet 29. oktober 2014 De pleier å bli veldig luftige og fine :-)
Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2014 #5 Skrevet 29. oktober 2014 Jeg har alltid trodd at jeg var elendig på gjærbakst. Helt til jeg testet ut søteliv sine oppskrifter. Resultat perferkt! Anonymous poster hash: 085c3...66f
Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2014 #6 Skrevet 29. oktober 2014 Oppskriften jeg bruker ligner veldig, med samme fremgangsmåte (koke opp melk, smør og sukker). Eneste forskjellen er at i min oppskrift er det også ett egg og jeg både forhever og etterhever. Jeg har fått utrolig mye skryt for min gjærbakst og har mange ganger måttet dele oppskriften, bruker den samme både til boller, kanelboller, kringle osv. Anonymous poster hash: 2153f...707
Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2014 #7 Skrevet 29. oktober 2014 Disse er også gode da http://www.detsoteliv.no/oppskrift/franske-vaniljeboller Anonymous poster hash: 2153f...707
Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2014 #8 Skrevet 29. oktober 2014 Nå er de ferdig, og jeg må si at jeg ikke helst skjønner oppstyret. Ja, de ble luftige og gode, men ikke mer luftige og gode enn andre boller. Faktisk synes jeg de bakpå vaniljesukkerboksen er hakket bedre Men det er jo smak og behag. Ok å slippe forheving da, veldig greit når man baker med barn. HI Anonymous poster hash: b6b2b...259
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå