Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2014 #1 Skrevet 23. oktober 2014 Er det noen som har prøvd pizzastein? Diskuterer med samboer her på hvorvidt steinen skal plasseres nederst i ovn, eller om den skal på rist? Anonymous poster hash: 58be3...e85
Todii Skrevet 23. oktober 2014 #2 Skrevet 23. oktober 2014 https://www.google.no/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hvordan+bruke+en+pizzastein
It's all about me Skrevet 23. oktober 2014 #3 Skrevet 23. oktober 2014 Den skal på rist. Selger slike på jobben, er superdupre.
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2014 #4 Skrevet 23. oktober 2014 Har den på rist nederst i oven . Setter den inn i kald ovn og setter den på høyeste temp i 30-60 min før vi legger på deigen og fyllet i full fart og så inn i ovnen igjen. Anonymous poster hash: b7f3c...1f2
Ønskersegtre:) Skrevet 23. oktober 2014 #5 Skrevet 23. oktober 2014 Har googlet, men litt diffuse svar der. Har prøvd nederst med rist, men synes ikke pizzaen blir helt sprø! Tenkte kanskje noen hadde prøvd å ha den nederst i ovn, men virker som jeg har gjort det riktig allikevel da?
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2014 #6 Skrevet 23. oktober 2014 Har googlet, men litt diffuse svar der. Har prøvd nederst med rist, men synes ikke pizzaen blir helt sprø! Tenkte kanskje noen hadde prøvd å ha den nederst i ovn, men virker som jeg har gjort det riktig allikevel da? Har du varmet den lenge nok før du har lagt på deigen? Anonymous poster hash: b7f3c...1f2
Ønskersegtre:) Skrevet 23. oktober 2014 #7 Skrevet 23. oktober 2014 Har varmet den ca 30 min, og på 275 grader sist gang (høyeste temperatur).
soleia Skrevet 23. oktober 2014 #8 Skrevet 23. oktober 2014 Eg har berre brukt pizzastein på grillen, men brukar då tipo 00 pizzamjøl. Trur pizzaen vert sprøare av det. Fekk veldig god pizza med denne oppskrifta: http://trinesmatblogg.no/2012/06/06/grunnoppskrift-pa-pizzadeig-litt-om-steking-pa-pizzasten/
MillaCamilla Skrevet 23. oktober 2014 #9 Skrevet 23. oktober 2014 Min blir alltid sprø. Stener forvarmes på 270 grader minst 30 min før syltynn pizzabunn med fyll legges på. Bruker også pizzamelet Tippo 00-kongepizza!
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2014 #10 Skrevet 23. oktober 2014 Min blir alltid sprø. Stener forvarmes på 270 grader minst 30 min før syltynn pizzabunn med fyll legges på. Bruker også pizzamelet Tippo 00-kongepizza!Da har du steinen på rist? Anonymous poster hash: 58be3...e85
MillaCamilla Skrevet 23. oktober 2014 #11 Skrevet 23. oktober 2014 Min blir alltid sprø. Stener forvarmes på 270 grader minst 30 min før syltynn pizzabunn med fyll legges på. Bruker også pizzamelet Tippo 00-kongepizza!Da har du steinen på rist? Anonymous poster hash: 58be3...e85 Ja. Nederste rille i ovnen. Litt essensielt å skrive det kanskje 😉
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2014 #12 Skrevet 24. oktober 2014 Et triks jeg lærte var å varme opp ovnen til det høyeste, MED bakeplaten inni ovnen! Så legger du pizzaen over på bakeplaten og skrur ned varmen når ovnen er på det høyeste! Funke som fy det Anonymous poster hash: b99eb...65d
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2014 #13 Skrevet 24. oktober 2014 Et triks jeg lærte var å varme opp ovnen til det høyeste, MED bakeplaten inni ovnen! Så legger du pizzaen over på bakeplaten og skrur ned varmen når ovnen er på det høyeste! Funke som fy det Anonymous poster hash: b99eb...65d Det er det man skal gjøre om ikke kan stenen sprekke. Anonymous poster hash: b7f3c...1f2
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2014 #14 Skrevet 24. oktober 2014 Til tross for pizzaspade, så er det håpløst å få pizzaen over på steinen! Etter fylket er på da. Deigen er melete, spaden er melete, og steinen er melete! Hvordan er dette hos dere? Anonymous poster hash: 58be3...e85
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2014 #15 Skrevet 24. oktober 2014 Et triks jeg lærte var å varme opp ovnen til det høyeste, MED bakeplaten inni ovnen! Så legger du pizzaen over på bakeplaten og skrur ned varmen når ovnen er på det høyeste! Funke som fy det Anonymous poster hash: b99eb...65d Det er det man skal gjøre om ikke kan stenen sprekke. Anonymous poster hash: b7f3c...1f2 glemte å skrive hvis man ikke har pizzasten,haha Anonymous poster hash: b99eb...65d
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2014 #16 Skrevet 25. oktober 2014 Anonymous poster hash: 58be3...e85
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå