Gå til innhold

Pizzastein


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har prøvd pizzastein?

Diskuterer med samboer her på hvorvidt steinen skal plasseres nederst i ovn, eller om den skal på rist?

 

Anonymous poster hash: 58be3...e85

Fortsetter under...

Skrevet

Den skal på rist.

Selger slike på jobben, er superdupre.

Skrevet

Har den på rist nederst i oven . Setter den inn i kald ovn og setter den på høyeste temp i 30-60 min før vi legger på deigen og fyllet i full fart og så inn i ovnen igjen.



Anonymous poster hash: b7f3c...1f2
Skrevet

Har googlet, men litt diffuse svar der. Har prøvd nederst med rist, men synes ikke pizzaen blir helt sprø! Tenkte kanskje noen hadde prøvd å ha den nederst i ovn, men virker som jeg har gjort det riktig allikevel da?

Skrevet

Har googlet, men litt diffuse svar der. Har prøvd nederst med rist, men synes ikke pizzaen blir helt sprø! Tenkte kanskje noen hadde prøvd å ha den nederst i ovn, men virker som jeg har gjort det riktig allikevel da?

Har du varmet den lenge nok før du har lagt på deigen?

 

Anonymous poster hash: b7f3c...1f2

Annonse

Skrevet

Har varmet den ca 30 min, og på 275 grader sist gang (høyeste temperatur).

Skrevet

Min blir alltid sprø. Stener forvarmes på 270 grader minst 30 min før syltynn pizzabunn med fyll legges på. Bruker også pizzamelet Tippo 00-kongepizza!

Skrevet

Min blir alltid sprø. Stener forvarmes på 270 grader minst 30 min før syltynn pizzabunn med fyll legges på. Bruker også pizzamelet Tippo 00-kongepizza!

Da har du steinen på rist?

 

 

Anonymous poster hash: 58be3...e85

Skrevet

 

Min blir alltid sprø. Stener forvarmes på 270 grader minst 30 min før syltynn pizzabunn med fyll legges på. Bruker også pizzamelet Tippo 00-kongepizza!

Da har du steinen på rist?

 

 

Anonymous poster hash: 58be3...e85

Ja. Nederste rille i ovnen. Litt essensielt å skrive det kanskje 😉

Skrevet

Et triks jeg lærte var å varme opp ovnen til det høyeste, MED bakeplaten inni ovnen! Så legger du pizzaen over på bakeplaten og skrur ned varmen når ovnen er på det høyeste! Funke som fy det ;)

 

Anonymous poster hash: b99eb...65d

Skrevet

Et triks jeg lærte var å varme opp ovnen til det høyeste, MED bakeplaten inni ovnen! Så legger du pizzaen over på bakeplaten og skrur ned varmen når ovnen er på det høyeste! Funke som fy det ;)

 

Anonymous poster hash: b99eb...65d

Det er det man skal gjøre om ikke kan stenen sprekke.

 

Anonymous poster hash: b7f3c...1f2

Annonse

Skrevet

Til tross for pizzaspade, så er det håpløst å få pizzaen over på steinen! Etter fylket er på da. Deigen er melete, spaden er melete, og steinen er melete!

Hvordan er dette hos dere?

 

Anonymous poster hash: 58be3...e85

Skrevet

 

Et triks jeg lærte var å varme opp ovnen til det høyeste, MED bakeplaten inni ovnen! Så legger du pizzaen over på bakeplaten og skrur ned varmen når ovnen er på det høyeste! Funke som fy det ;)Anonymous poster hash: b99eb...65d

Det er det man skal gjøre om ikke kan stenen sprekke. Anonymous poster hash: b7f3c...1f2
glemte å skrive hvis man ikke har pizzasten,haha :P

 

Anonymous poster hash: b99eb...65d

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: 58be3...e85

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...