Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #1 Skrevet 22. oktober 2014 Hvordan varme det? Å kan det i heletatt spises kom jo på at man skal være forsiktig med pasta og ris i forhold til bakterier. Noen flere som pleier å fryse ned pasta? Anonymous poster hash: 9ee08...b05
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #2 Skrevet 22. oktober 2014 Du skal være veldig forsiktig med ris og pasta som blir stående på kjøkkenbenken eller andre steder med over ca 12 graders temperatur. Oppbevart i kjøleskap og fryser er det helt greit. Oppvarming kan gjøres greit både i kjele, stekovn (tildekket) og i mikro. Anonymous poster hash: c9c9a...7f8
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #3 Skrevet 22. oktober 2014 Æsj!! Aldri hørt om noen som fryser ned leftovers av pasta. Anonymous poster hash: 70a7b...abc
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #4 Skrevet 22. oktober 2014 Takk for svar, da varmer jeg den i ovnen :-) Anonymous poster hash: 9ee08...b05
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #5 Skrevet 22. oktober 2014 Æsj!! Aldri hørt om noen som fryser ned leftovers av pasta. Anonymous poster hash: 70a7b...abc Har ikke foreldrene dine lært deg at man ikke skal si æsj til andres mat? Anonymous poster hash: eebbc...407
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #6 Skrevet 22. oktober 2014 Æsj!! Aldri hørt om noen som fryser ned leftovers av pasta. Anonymous poster hash: 70a7b...abc Hvis du titter i frysedisken i en butikk vil du nok finne ting som lasagne, pasta med kjøttboller, fiskegrateng med makaroni og andre pastaretter. Det går helt fint. Anonymous poster hash: c9c9a...7f8
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #7 Skrevet 22. oktober 2014 Beste måten å varme pasta er å helle over kokende vann sybes jeg, ellers blir den tørr og stiv. Anonymous poster hash: 857fb...815
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2014 #8 Skrevet 22. oktober 2014 En vannsprut på det og oppvarmet i mikro funker fint. Flinke dere er som tar vare på rester :-) Det burde flere bli flinkere til. Forutsetter selvsagt at dere har oppbevart maten riktig mellom frysing og tining ift bakterier. Anonymous poster hash: 824a1...64b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå