Gå til innhold

Ble mye pasta igjen sist vi hadde det så jeg la det i fryseren, tok det opp i går å la det til timing i kjøleskapet...


Anbefalte innlegg

Hvordan varme det? Å kan det i heletatt spises kom jo på at man skal være forsiktig med pasta og ris i forhold til bakterier. Noen flere som pleier å fryse ned pasta?

 

Anonymous poster hash: 9ee08...b05

Fortsetter under...

Du skal være veldig forsiktig med ris og pasta som blir stående på kjøkkenbenken eller andre steder med over ca 12 graders temperatur. Oppbevart i kjøleskap og fryser er det helt greit.

 

Oppvarming kan gjøres greit både i kjele, stekovn (tildekket) og i mikro.



Anonymous poster hash: c9c9a...7f8

Æsj!!

Aldri hørt om noen som fryser ned leftovers av pasta.

 

Anonymous poster hash: 70a7b...abc

 

Har ikke foreldrene dine lært deg at man ikke skal si æsj til andres mat?

 

Anonymous poster hash: eebbc...407

Æsj!!

Aldri hørt om noen som fryser ned leftovers av pasta. Anonymous poster hash: 70a7b...abc

Hvis du titter i frysedisken i en butikk vil du nok finne ting som lasagne, pasta med kjøttboller, fiskegrateng med makaroni og andre pastaretter. Det går helt fint.

 

Anonymous poster hash: c9c9a...7f8

Annonse

Beste måten å varme pasta er å helle over kokende vann sybes jeg, ellers blir den tørr og stiv.

 

Anonymous poster hash: 857fb...815

En vannsprut på det og oppvarmet i mikro funker fint. Flinke dere er som tar vare på rester :-) Det burde flere bli flinkere til. Forutsetter selvsagt at dere har oppbevart maten riktig mellom frysing og tining ift bakterier.

 

Anonymous poster hash: 824a1...64b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...