Gå til innhold

Hvordan steker dere hjemmelaget pizza?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Middels tykk bunn. Føler den ofte blir så myk. Liker sprø luftig bunn! 😉

200 eller 225 grader? Varmluft eller ikke?

Takk!

 

Anonymous poster hash: 0ce75...6af

Fortsetter under...

Skrevet

Varmluft med undervarme på 250 grader :-)

Skrevet

225 grader midt i ovnen ca 18-20 minutter. Vanlig steking, ikke varmluft. 

Kjenner litt på kantene for å se om den er blitt hard. 

Skrevet

Vi pleier å forsteke bunnen litt, særlig hvis vi skal ha på vått fyll, som ananas, tomat, osv.

Skrevet

Bunnen blir sprø og luftig om en ikke har noe fett i deigen ( verken smør eller olje)

 

Steiker den nederst i ovene på 225 grader i ca 20-25 min.

Skrevet

Varmluft, 220 grader midt i ovnen, 15 minutter

Annonse

Skrevet

220-250 grader og nederste rille i ovenen :) Varmluft kun på slutten for å få sprøheten.

Skrevet

Forsteker bunnen på 250 gr i 5 min. Deretter steker jeg pizzaen på 235 gr i 12-15 min.

 

Anonymous poster hash: ba195...908

Skrevet

Bunnen blir sprø og luftig om en ikke har noe fett i deigen ( verken smør eller olje)

 

Steiker den nederst i ovene på 225 grader i ca 20-25 min.

 

What? Jeg har helt motsatt erfaring. Det må være ganske mye olje i deigen on den skal bli sprø, luftig og god.

 

Anonymous poster hash: ec9d6...e41

Skrevet

Prikker hele bunnen med en gaffel og for steker i 5 minutter, tar på alt og steker i ca 10 minutter. Jeg for steker på 225 gr og skrur opp til 250 gr når jeg steker ferdig. (må selvfølgelig se etter så det ikke blir brent=)



Anonymous poster hash: 1c341...591
Skrevet

Steker på nederste rille, varmluft med undervarme (pizzafunksjon), 250 grader i 10-12 minutter. Følger med etter 8-9 minutter.

Har ganske bløt bunn som jeg "smører" utover et bakeark. Bunnen blir ganske tynn og veldig sprø og fin.

 



Anonymous poster hash: 21ca2...9a1
Skrevet

Full guff og undervarme, og nederst i ovnen. Altså ca 300 grader og  ca 10 minutter. Olje i deigen og tynn bunn. Har ganske tørr tomatsaus, og forsteker gjerne deigen litt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...