Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2014 #1 Skrevet 21. oktober 2014 Middels tykk bunn. Føler den ofte blir så myk. Liker sprø luftig bunn! 😉 200 eller 225 grader? Varmluft eller ikke? Takk! Anonymous poster hash: 0ce75...6af
smurfis Skrevet 21. oktober 2014 #2 Skrevet 21. oktober 2014 Varmluft med undervarme på 250 grader :-)
*Yuna* Skrevet 21. oktober 2014 #3 Skrevet 21. oktober 2014 225 grader midt i ovnen ca 18-20 minutter. Vanlig steking, ikke varmluft. Kjenner litt på kantene for å se om den er blitt hard.
Gustav Klitt Skrevet 21. oktober 2014 #4 Skrevet 21. oktober 2014 Vi pleier å forsteke bunnen litt, særlig hvis vi skal ha på vått fyll, som ananas, tomat, osv.
3 i april Skrevet 21. oktober 2014 #5 Skrevet 21. oktober 2014 Bunnen blir sprø og luftig om en ikke har noe fett i deigen ( verken smør eller olje) Steiker den nederst i ovene på 225 grader i ca 20-25 min.
sug lut Skrevet 21. oktober 2014 #6 Skrevet 21. oktober 2014 Varmluft, 220 grader midt i ovnen, 15 minutter
Gjest Skrevet 21. oktober 2014 #7 Skrevet 21. oktober 2014 220-250 grader og nederste rille i ovenen Varmluft kun på slutten for å få sprøheten.
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2014 #8 Skrevet 21. oktober 2014 Forsteker bunnen på 250 gr i 5 min. Deretter steker jeg pizzaen på 235 gr i 12-15 min. Anonymous poster hash: ba195...908
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2014 #9 Skrevet 21. oktober 2014 Bunnen blir sprø og luftig om en ikke har noe fett i deigen ( verken smør eller olje) Steiker den nederst i ovene på 225 grader i ca 20-25 min. What? Jeg har helt motsatt erfaring. Det må være ganske mye olje i deigen on den skal bli sprø, luftig og god. Anonymous poster hash: ec9d6...e41
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2014 #10 Skrevet 21. oktober 2014 Prikker hele bunnen med en gaffel og for steker i 5 minutter, tar på alt og steker i ca 10 minutter. Jeg for steker på 225 gr og skrur opp til 250 gr når jeg steker ferdig. (må selvfølgelig se etter så det ikke blir brent=) Anonymous poster hash: 1c341...591
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2014 #11 Skrevet 21. oktober 2014 Steker på nederste rille, varmluft med undervarme (pizzafunksjon), 250 grader i 10-12 minutter. Følger med etter 8-9 minutter. Har ganske bløt bunn som jeg "smører" utover et bakeark. Bunnen blir ganske tynn og veldig sprø og fin. Anonymous poster hash: 21ca2...9a1
amandine Skrevet 21. oktober 2014 #12 Skrevet 21. oktober 2014 Full guff og undervarme, og nederst i ovnen. Altså ca 300 grader og ca 10 minutter. Olje i deigen og tynn bunn. Har ganske tørr tomatsaus, og forsteker gjerne deigen litt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå