Tobarnsmor1980 Skrevet 21. oktober 2014 #1 Del Skrevet 21. oktober 2014 Jeg har lyst til å gi babyen hjemmelaget mat, tenker det er likegreit å mose det vi spiser når jeg uansett må lage middag til oss andre. Grønnsaker er lett å få ok konsistens på, men jeg klarer ikke å få til fisk og kjøtt- det blir bare tørt og klumpete. Er det noen som har noen tips? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176653-noen-som-lager-barnemat-selv-trenger-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FirstAidKit Skrevet 21. oktober 2014 #2 Del Skrevet 21. oktober 2014 Bland ut med vann eller litt olje. Evt usaltet smør. Eller morsmelk/morsmelkerstatning. Heia ufullstendige setninger fra meg... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176653-noen-som-lager-barnemat-selv-trenger-tips/#findComment-146751102 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilla-Turkis Skrevet 21. oktober 2014 #3 Del Skrevet 21. oktober 2014 Jeg pleide å blande fisk og lignende med rotmosen som jeg hadde litt ekstra vann eller olje i. Brukte stavmixer. Laget i starten stor posjon og fryste i isterningsbrett og Avent bokser. Etterhvert tok jeg av litt av vår egen mat før jeg saltet og krydderet for mye. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176653-noen-som-lager-barnemat-selv-trenger-tips/#findComment-146751242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå