Gå til innhold

Hvordan lager DU kylling og pasta i fløtesaus? ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Denne synes jeg er veldig god - larvkarbo da, men den er mye bedre enn vanlig synes jeg :) Jeg bruker å tilsette kylling eller skinke

http://www.ingridsblogg.no/?p=408115

Endret av BikkjeBisk

Min er med hvitløk, løk, rød paprika og sopp. Kyllingfilet i små biter. 1 boks kremfløte (eller kokosmelk) Krydrer med salt, pepper, litt soyasaus og provencekrydder. Koker det opp på stekepanna etter at kylling og gr.saker er stekt.

Enkelt og greit 😀

 

Anonymous poster hash: 3e37c...45d

Vi bare steker kylling filet med natvig krydder, Når kyllingen har fått fin steke skorpe heller vi over mat fløte. Lar det putre litt i stekepanna får vi har kyllingen og fløta i en form og inn i ovnen. lar kyllingen steke seg ferdig der mens fløta får en tykkere konsistens. Pasta koker vi som vanlig. 

 



Anonymous poster hash: 5fdd1...eb4

Strimler kylling og steker, legger til side.

Kutter grønnsaker og steker, jeg bruker paprika, sopp, løk og squash.

 

Blander grønnsaker og kylling i en gryte eller høy stekepanne og heller på en liten kartong matfløte og et par dl buljongvann (varmt vann med en buljongterning i). Jevner sausen med maizena og smaker til med salt, pepper, soyasaus og ingefær (krydder). Ingefæren er viktig, det er den som setter den gode smaken.

 

Serverer med "båndspagetti" (heter det ikke tagliatelle eller noe sånt egentlig).

 

Har servert denne til gjester flere ganger og fått uhemmet mye skryt og spørsmål etter oppskrift :)



Anonymous poster hash: 0536d...afc

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...