Anonym bruker Skrevet 20. oktober 2014 #1 Del Skrevet 20. oktober 2014 Smakte engang en matrett: pasta og kylling i fløtesaus. Hvordan lages dette?? Anonymous poster hash: 2440e...fec Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
BikkjeBisk Skrevet 20. oktober 2014 #2 Del Skrevet 20. oktober 2014 (endret) Denne synes jeg er veldig god - larvkarbo da, men den er mye bedre enn vanlig synes jeg Jeg bruker å tilsette kylling eller skinkehttp://www.ingridsblogg.no/?p=408115 Endret 20. oktober 2014 av BikkjeBisk Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/#findComment-146748717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. oktober 2014 #3 Del Skrevet 20. oktober 2014 Min er med hvitløk, løk, rød paprika og sopp. Kyllingfilet i små biter. 1 boks kremfløte (eller kokosmelk) Krydrer med salt, pepper, litt soyasaus og provencekrydder. Koker det opp på stekepanna etter at kylling og gr.saker er stekt. Enkelt og greit 😀 Anonymous poster hash: 3e37c...45d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/#findComment-146748737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. oktober 2014 #4 Del Skrevet 20. oktober 2014 Vi bare steker kylling filet med natvig krydder, Når kyllingen har fått fin steke skorpe heller vi over mat fløte. Lar det putre litt i stekepanna får vi har kyllingen og fløta i en form og inn i ovnen. lar kyllingen steke seg ferdig der mens fløta får en tykkere konsistens. Pasta koker vi som vanlig. Anonymous poster hash: 5fdd1...eb4 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/#findComment-146748756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. oktober 2014 #5 Del Skrevet 20. oktober 2014 Strimler kylling og steker, legger til side. Kutter grønnsaker og steker, jeg bruker paprika, sopp, løk og squash. Blander grønnsaker og kylling i en gryte eller høy stekepanne og heller på en liten kartong matfløte og et par dl buljongvann (varmt vann med en buljongterning i). Jevner sausen med maizena og smaker til med salt, pepper, soyasaus og ingefær (krydder). Ingefæren er viktig, det er den som setter den gode smaken. Serverer med "båndspagetti" (heter det ikke tagliatelle eller noe sånt egentlig). Har servert denne til gjester flere ganger og fått uhemmet mye skryt og spørsmål etter oppskrift Anonymous poster hash: 0536d...afc Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/#findComment-146748827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skjotta Skrevet 20. oktober 2014 #6 Del Skrevet 20. oktober 2014 Lager saus av fløte, baconost, og creme fresh. Legger fileter, champignon, brokkoli, asparges og zucchini i ildfast form, heller sausen over, topper med bacon og steker i ovnen. Serverer med tagliatelle. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/#findComment-146749293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. oktober 2014 #7 Del Skrevet 20. oktober 2014 Yummi! Takk for gode forslag Anonymous poster hash: 2440e...fec Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144176438-hvordan-lager-du-kylling-og-pasta-i-fl%C3%B8tesaus/#findComment-146749531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå