Gå til innhold

Tips til pizzafyll?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lager en enkel tomatsaus, løk, gulrot, boksetomater, hvitløk, krydrer med oregano, rosmarin, merian, timian, salt pepper, sukker og dijonsennep. Har karbonadedeig på, et lag med ymse ost, og på toppen spekeskinke, parmesan og litt sopp. Stort sett.

Jeg lager pizzasaus av hakkede tomater og krydder. Det finnes noen ferdig krydrede pakker med hakkede tomater. 

Fyll, er kjøtt av en eller annen variant, kjøttdeig, eller strimlet kjøtt, svinekjøtt, oksekjøtt eller kyllingfilet. 

Også bruker jeg tomater, sopp, paprika, purre. 

Må jo ikke glemme osten.



Anonymous poster hash: 0576c...8df

Creme fraiche og rødløk, steker i 7/8 minutter. Tar ut og har på spekeskinke, steker videre til ferdig.

 

Tomatpure i bunn, oppskårne pølser (bruker som oftest grillpølser) og har på mais, ananas, løk, gulrot og hva som helst av grønnsaker egentlig. Topper med ost.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...